USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

EMEKLİ SİZE OY VERMEDİ Mİ?

06-07-2023
YAŞLILARIMIZA BAKIŞ AÇIMIZ BU İŞTE...
EMEKLİ SİZE OY VERMEDİ Mİ?
EMEKLİ YİYİP İÇMİYOR MU?
EMEKLİ EV KİRASI VERMİYOR MU?
TÜRKİYE EMEKLİLERİN OMUZLARINDA YÜKSELMEDİ Mİ?
İşçi ve Bağkur emeklilerine %19 zam olacakmış. Yapsınlar bakalım, nasıl olsa yakında belesiye seçimleri vardır. Memura % 80 zam yaparsınız, 14 milyon emekliyi görmezlikten gelirsiniz.
Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa...
Emekliyi adam yerine koymayacaksın, sanki o yemek yemiyor, kira ödemiyor, tuvalete gidince 3 lira ödemiyor? Emekliler başka bir gezegende yaşıyorlar akp ye göre...
O gezegenin adı rezalet gezegeni. Böyle bir gezegen duydunuz mu? Duymadınız mı? Bu gezegende herşey bedava. Aksarayında 1000 tl. lik (yeni fiyatı 3000) altın kaplama bardak ile su içilmiyor. Manda yoğurdu yenmiyor. Bu nedenle emeklinin maaşına zamma da ihtiyaç yoktur.  14 milyon emekliyi ve 14 milyon eşlerini ciddiye almazsınız değil mi? Onlar size oy vermediler mi acaba? Onun için mi yok sayıyorsunuz?
Durun bir EMEKLİ PARTİSİ KURALIM da görün gününüzü. 28 milyon seçmenle tek başına iktidar olunur be... Emekliye dilenci muamelesi yaparak sadaka neviinden zam yapmak onurumuza dokunuyor. Doksan yıldır bu böyle gidiyor. Emekliye 3. Sınıf insan muamelesi yapılıyor. Emekli, Kendi göbeğini kendi kesmelidir artık. Kendi partisini kurmalı, meclise girmeli, kendi haklarını kendi savunmalı veya yasallaştırmalıdır. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?