USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

DİNSİZ KÜRTÇÜLER İLE DİNDAR KÜRTÇÜLER NEDEN BİRLEŞTİLER?

03-03-2022

Dinsiz Kürt milliyetçileri, 1980 öncesinden kalan sosyalistler, komünistlerden oldukları için hiç bir dine inanmıyorlar da ondan 'Dinsiz' dedik. Komünizm'in fikir babası olan Karl Marks; "Din bir afyondur." Yani dindar İnsanlar kendilerini din ile uyuşturuyorlar diyor. Bu nedenle Marksist olan PKK da dinsiz yaşıyor ve hi çbir dine inanmadığı için, bunlara Ateist diyoruz.

Gelelim Dindar Kürtçülere... Bunlar yıllar önce Kürt milliyetçisi değillerdi. Takva görünmek için "ibrahim milletindenim" diyorlardı. Hz. İbrahimin Türk olduğunu anladıklarından buyana artık "ibrahim milletindenim" demeyi bıraktılar ve Kürt ırkçısı oldular. Halbuki inandığı din her türlü ırkçılığa karşı reddediyordu. Peki neden ırkçı oldular?

Peki komünizm, her türlü ırkçılığa şövenizm diyordu. Şövenizmi yasaklıyordu. Eğer komünistler, ırkçılık yaparlarsa, "Ezilen halklar, birleşin" diyemezler ve bu nedenle ırkçılığı yasakladılar. 1980 öncesi Türkiye'de Kürt yok mu idi? Vardı. Peki, Türk solunun kanatları altında büyüyen Kürt solu, o zaman kürtleri görmüyor muydu? Onların deyimi ile kürtler ezilmiyorlar mıydı? 80 sonrası mı kürtler ezilmeye başladılar? Hayır.

Demek ki bunlar solun münafık taşeronları, hiç bir zaman kürt milliyetçisi olmadılar ki... Çünkü kürt değillerdi. 80 sonrası komünizm iflas edince, yıkıcı bir faaliyet bulmak lazımdı. Kürtçülük ve Aleviciliğin alanı boş duruyordu. Avrupa'da Ermeni Asala ve Ermeni PKK plan değiştirerek kürtlerin ezildiklerini dile getirerek, kripto kürt milliyetçisi göründüler. Böylece Türkiye'de hiçbir zaman Kürt sorunu olmadı. Kürtlerin korkusundan kürtçe öğrenen ve kendilerini kürtmüş gibi gösteren kripto ermeni sorunu vardır.

Peki Dinsiz ermeni bir örgütün, sözde dindar kürtlerle ne işi olabilirdi? İki tarafın da atalarının zorla müslüman edilen kripto ermeniler oldukları için işbirliği yapıyorlardı. Düşünün Komünizmin yasakladığı şöveniştler ve İslam dininin yasakladığı gizli ırkçılar kürt olmadıkları için, kürt ırkının münafıkları konumundalar.

Devletine, bayrağına, milletine, dinine bağlı olan kürtler bunlara itibar etmediler ve etmeyecekler. Saidi Nursici falan değilim ama güzel bir sözü kim söylerse onu alırım. Şöyle diyor; "KÜRTLER TÜRKLERİN KUVVETİDİR, TÜRKLER KÜRTLERİN AKLIDIR..." çok doğru bir tespittir. Beden başsız olmaz. Saygılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?