USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

29-10-2021

CUMHURİYETTEN SONRA HALİFELİK KALKTI, ALFABE KALKTI, NİYE KUTLAYALIM Kİ, DİYENLERE CEVABIM KAPAK OLSUN...

Cumhuriyet'ten sonra ne oldu diyenlere bir de Cumhuriyet'ten önce neler oldu, bir de onu ele alarak karşılaştıralım.

1. Arap komutan kuteybe Türkistana girdi, 13 bin nüfuslu Türk bir ilçeyi kılıçtan geçirdi. Onların kanları ile değirmen taşını çevirerek buğday öğüttü, o buğdayı ekmek yaptı yedi. 24 kilometre boyunca türkleri kürtleri ağaçlara astı. İslam bu şekilde tebliğe izin verir mi? Peygam efendimiz yaşasaydı, kutaybeyi zindana attırırdı. Esirlerin ellerini çözün diye itiraz eden peygamberimiz bu soykırımına izin verir miydi?
Cengizhan Kuteybenin yaptığı soykırımın intikamını alınca, kuteybeye kafir demediler, cengizhana kafir dediler.

2. Selçuklu sultanı Nurettin zengi döneminde eşari, şimdiki adı vehhabilik. Bunlar halifelerin, sehabilerin mezarlarını dümdüz ettiler. Peygamber efendimizin mezarına tünel kazarak giderken, şamda nurettin zenginin rüyasına girdi. Nurettin zengi medineye ulaştı ve bu tüneli kazan yahudi hahamları yakalayıp idam ettirdi. Mübarekin mezarını sağlama aldı ve şama döndü.

3. Osmanlı padişahlarından ilk 6 tanesi hariç, diğerleri müslüman osmanlı kadınları ile evlenmek yerine hristiyan veya yahudi kadınlarla evlendiler. Sonraki padişahların hem anneleri, hem hanımları hristiyan veya yahudi idiler. Kısaca osmanlı sarışın ajan kadınlara yatakta yenildiler. Sonra sarayda islam ordusunu kuran türklere etrakı bi idrak dediler. Daha bitmedi. Yavuz şah ismailin üzerine yürümeden önce 40 bin Türkmen Alevisini öldürdükten sonra sefere çıktı. Sağ kalan Türkmen Alevileri sünnileşmek zorunda kaldılar, yani Araplaştılar. Sünnileşmeyenlerin yani araplaşmak istemeyenlerin osmanlıdan horesana yani irana kaçışları, göçleri tam yüz yıl devam etti. Kısaca Türkmenler Osmanlıyı terk ettiler. Şah ismail Türkmen Alevisi idi. Yavuz bu Türk devletine son vermeseydi bu gün iran diye bir devlet olmayacaktı. Mısırda memlük devleti de türk devleti idi. Bu devlete son vermeseydi, bugün satılık arap devletçikleri olmayacaklardı. Mısır ve irandan getirdiği türk düşmanı 2 bin alim de osmanlının sonunu hazırladılar. Bugün onların torunları nereye oy veriyorlar biliyorsunuz. Dünyanın hiçbir devletinde yerime padişah olabilir diye 90 tane evlat veya kardeş katledilmedi. Ancak bu osmanlıda yaşandı. Fatih enderuna türkmen çocukların yerine gayrimüslim çocuklarını okula aldırdı. Tahsilini bitiren devlet kademesinde yer aldılar. Osmanlıyı Enderun okulundan mezun gayrimüslim çocukları yıktılar. Osmanlı kendi ölümünü kendi hazırladı.

4. Yemende arabistanda ingilizler islam ordusu için araplara dediler ki, türklerin karnında altın var. Kim bir türk(kürt de var) öldürürse karnından bir altın çıkarır, bir altın da biz veririz dediler. Müslüman araplar, Osmanlı islam ordusunun karınlarını deşerek altın aradılar. 10 binlerce askerin etlerini kuşlar kurtlar yediler. Banyo yapmak için havuzlara girenlerin gözleri kör edildi.

5. Şerif hüseyin ingiliz komutanın yanında mescidi aksanın duvarının üzerine çıkarak müslüman araplara hitap ederken, kudüsü kafir türklerden kurtardık dedi.

6. Suudi kralı peygamber efendimizin mezarını tamir ettireceğini duyurunca, mustafa kemal atatürk eski tünel kazma meselesini hatırlatarak bir mektup gönderdi, bir taşını koparırsan, kurtuluş savaşını bırakır, ordumla üzerine yürürüm dedi ve kral korkusundan mezarı tamir ettirmekten vazgeçti.

7. Osmanlıdan kalan ecyad kalesini yıkıp yerine otel yaptılar. Şimdi de suudi arabistan kralı israil ile birlikte hareket ediyor. İşte bunlar oldu amcaoğlu. Neyin ağıdını yapıyoruz. Eğer ağıt yapacaksak araplar tarafından soyu kurutulan ehlibeytin ağıdını yapalım. Halife sultan reşat cihat ilan ettiğinde, müslüman araplar ingilizlerle işbirliği yaptıkları için cihada hazırlanmadılar. Halifeyi dinlemediler. Onun ağıdını yapalım. İşte o zaman halifelik miyadını doldurmuştu. Fonksiyonu kalmayan ve kağıt üzerinde kalan bir halifeliği kaldırsan ne olur, kaldırmasan ne olurdu ki? Hükmü kalmamış bir halifeliğin ağıdını yapmak beyhudedir. Bu nedenle araplar için ne arabın yüzü ne şamın şekeri demek zorunda bıraktılar bizi. İşte bu vahşetlerden ve ihanetlerden dolayı cumhuriyeti kutlamalıyız. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?