USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BU MÜBAREK GECEDE ZÜLFÜ YARE DOKUNACAĞIM

18-04-2023
Ey trilyonlarla oynayan müslümanlar, hristiyanlar bedava incil dağıtırken, ülkemizde neden Diyanet'te ve özel sektörde Kuran-ı Kerim para ile satılmaktadır. Para ile Kuran-ı Kerim'in satıldığını görünce müslümanlığınızdan, zenginliğinizden utanmıyor musunuz?
Ey Diyanet, para ile Kur'an satılır mı? Şoo mehuur beşli zengin neredeler? Türkiye'de ve İslam dünyasında henüz evinde kuran bulunmayan milyonlarca müslüman vardır. Hizmet hizmet diyenler, nerelerdesiniz? Alın işte size gerçek hizmet. Ey hacı adayları, İsrail ile işbirliği yapan suudi kralını protesto için de olsa bu yıl da hacca gitmeyin, hac paranızla Kuran-ı Kerim alın ve müslümanlara hediye edin de haccınız evinizde iken Allah tarafından kabul edilsin. Yeni nesil çocuk, inandığı dinin kitabını, ilk kuranı kerimi kendi evinde görsün. Kur'an pahalıdır diye evine Kuran-ı Kerim alamayanlar vardır... 
Neden, neden, neden? Kur'an para ile satılır? Utanmıyor musunuz? 
Allahın kelamı para ile satılır mı? Ayıp ki ayıp, çok ayıp... Bir de cenneti sayıklıyorsunuz, ne zaman 70 huri verilir diye sabırsızlanıyorsunuz. Bu kurban bayramında kurban parası ile Kuran-ı Kerim alıp hediye edebilirsiniz. Çünkü farz sünneti bastırmıştır.
Gaziantep Şahinbey Belediyesi senelerdir takdir alan öğrencilere bisiklet dağıtmasını biliyor. Versin, eğitimi teşvik hiçbir zaman boşa gitmez. Ama öncelikler vardır. Hele 3000, 5000 tane bisikletin maliyetini düşünün, kaç bin kuranı kerim basılır. Daha önceki yıllar top ve spor ayakkabı dağıtmıştı. Şimdi işi büyüttü, bisiklete terfi etti.
Cumhuriyetin 100. Yılı hatırına her isteyene bir Bayrak, bir Atatürk'ün kendi parası ile hazırlattığı Kur'an ve Elmalı tefsiri ve beraberinde Nutuk kitabı dağıtılabilirdi. Henüz 23 Nisan geçmiş değil. Hani hep 2023 diyordunuz ya, işte geldi. 23 Nisan da geldi. Acilen bu hazırlık Türkiye geneli için yapılabilir. Benden söylemesi...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?