USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BİR PKK BELGESELİNE CEVAP

21-11-2023
Belgesel yaparken dahi namuslu olun. 93 harbi yani 1876-78 de osmanlı rus harbinde ermeni11 alayı ve ermeni hınçak ve taşnak örgütleri 1,5 milyon kürt ve türk öldürdüler. Bu tarihte Kürt ve Türk omuz omuza Sarıkamış cephesinde Ruslarla savaşıyorlardı. Kürt ile Türk bu tarihte biribirleri ile savaşmadılar. Ermeniler ve Ruslar, Kürt ve Türk öldürdüler. Toplu mezarlara gömülen 1,5 milyon ölen insanların en az 1 milyonu Kürt, 500 bini Türk idi.
1915 - 1917'lere kadar Kürtler ve Türkler Ermenilerden intikam alamadılar. 93 harbinde seferberlikten dönen askerler, Abdülhamit'ten silah istediler ki Ermenilerle savaşmak için. 1915-1917'lerde gönüllü Kürtlerden Hamidiye alayları kuruldu. Hamidiye alayında gönüllü kürtler Ermenilerden intikam almaya başladılar.
Ermeniler, Kürtler bizi öldürüyorlar Osmanlı seyrediyor dediler. Bu nedenle Kürtlerin önünü kesmek için Berlin Antlaşmasına bir madde konuldu. Ermenileri Kürtlerden koruma görevi Osmanlı Devletine verilmiştir diye Osmanlıya görev verildi. Osmanlı, Ermeni liderleri topladı bakın dedi: Ben sizi Kürtlerden koruyamam. Çünkü siz 1 milyon kürt öldürdünüz. Yüreği yanan kürtler 50 yıl sonra da olsa sizi öldürür intikam alırlar. Gelin kafayı kullanın buralardan göç edin. Bizim askerlerimiz sizi göç yerine kadar sağ salim ulaştırsınlar dedi.
Ermeniler de gönüllü olarak göçecekleri yerleri Osmanlı'ya bildirdiler. Göç yani gönüllü tehcir başladı. Hamidiye alayındaki Kürtler ve sivil kürtler kaçan Ermenilerin yolunu keserek, az da olsa intikam almaya çalıştılar ama Ermenilerin çoğunluğu kurtularak göç yerlerine ulaştılar. Ermeniler başladı bize soykırım yapıldı diye dünyaya şikayet ettiler. Halbuki ilk Kürt öldürmeyi başlatan Ermenilerdi.
Önce Kürt soykırımı yapan Ermenilerin Kürtlere karşı uyguladıkları soykırımı kürtler dünyaya duyuramadılar. Çünkü kürtler müslümandı, şikayet mercileri devletler Hristiyandılar. Gerçi kürtlerin ileri gelenleri birgün kürt soykırımını savunmadılar ki, dünya duysun. Şimdi de kürtlerin korkusundan kürtçe konuşan Ermeniler, kürt milliyetçisi gibi görünerek kürt soykırımını ve ermeni soykırımını Osmanlı Türk devletine mal etme sahtekarlığı içinde bu tür sahte videolar yapıyorlar.
Bu sahte videolarla aslında kürtlerin sokırımı karambole gidiyor, ermeni soykırımı gündemde kalıyor. Bu video ile Yine kürtler kazzığı yiyiyorlar. Ermenilerin kürtleri öldürdükleri ile ilgili çekilen film görüntülerini türklere mal ederek, ermenileri temize çıkarmaktan başka işe yaramaz. Kürtle türkü düşman eder, ermenileri sevimli kılar. Bu belgeseli yapan kişi eğer kürt isen bu video ile kürtlere ve türklere haksızlık yaptığını bilesin.
Eğer kürt görünen ermeni isen, sahte belgesellerine devam et, ermenilere amcaoğlu diyen pkk ya iyi kazık atıyorsunuz. Yani alavere dalavere kürt memet nöbete sözü hiç değişmeyecek bu gidişle. Ey gerçek kürtler, kürt görünen ermenilerden kazık yiyiyorsununuz, bunu bilin. Türkiye cumhuriyeti kürtlerin intikam almak için ermenileri öldürdüklerini biliyor. Ama ermenilerin soykırım iddiaları ile muhatap kalan Türkiye, gerekirse her türlü ermeni suçlamalarını göğüslüyor ama "bana ne, ermenileri kürtler öldürdü, gidin kürtlerle hesaplaşın demiyor.
Çünkü kürtleri kendinden ayrı görmüyor, onlara azınlık muamelesi yapmıyor. Siz ermenileri temize çıkarmak için ne kadar belgesel de yaparsanız yapın ermeniler onları öldürenlerin kürtler olduklarını biliyorlar ve sizi unutmazlar. Bu nedenle ermeni pkk, sikahları ile avrupadan türkiyenin doğusuna gelirken elinde harita ile geliyor. Geçmişte ermeni öldüren köylerde bu aileleri bulup misafir oluyorlar ve giderken beşikteki çoçuklara kadar öldürerek ermenilerin intikamını alıyorlar. Kürtler şüphelenmesin diye bu aileler devletle işbirliği yaptıkları için öldürdük diyorlar. Devletle ilbirliği yapmış ise aile resini öldürür gidersin. Neden beşikteki çocukları öldürüyorlar diye sormuyorsunuz. Çünkü Ermenileri Kürtler öldürdü diyorlar ve Kürt milliyetçisi görünerek kürt öldürüyorlar. Uyan utan ey saf Kürt uyan. Yoksa çilen bitmeyecek. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?