USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BİR KRİPTOYA CEVAP

23-11-2023
Hocam bu şarlatanlara inanmayın. Bunlar denize döktüklerimizin torunları kuyruk acısı var. İt korktuğu yere havlıyor. Tarihi bilmeyenlere yutturuyorlar. Atatürk okumak için annesi tarafından makedonyadan selaniğe getiriliyor. Küçücük bir çocuk. İlkokula başlarken tercih yapma şansı var mıdır?
Osmanlı Selanik gibi bir ilde Türkçe okul açmamış, Yahudiler birer Musevi okulu açmışlar. Tek okul var. Başka okul vardı da Atatürk gitmedi mi? Türkçe okul açmadı diye Osmanlı'yı tenkit edeceğine küçücük Mustafa'yı suçluyor münafık tarihi çarpıtıyor. Cahiller de buna inanıyorlar.
Velevki Atatürk bu okula bilerek gitmiş olsa, onun icraatlarına bakarız, Yahudilere hizmet etmiş mi etmemiş mi? Göktürklerden sonra unutulan Türk ismini ilk defa günyüzüne çıkarmış, devletin adını Türk koymuştur.
Devleti altı ilke üzerine kurmuş, bu ilkeler resmen buram buram Türklük ve Türkçülük kokuyorlar. Atatürk mason derneğini kapatınca, Yahudiler tarafından zehirlenerek şehit edimiştir. Yahudilere çalışsa idi onu zehirlemezlerdi. İşte ispatı. Bu gizli kripto münafıklara inanmayın. 
İŞTE TEPKİ ÇEKEN O VİDEO

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?