USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AMİK SAVAŞI KAPIDA MI?

16-02-2024

Ateş çemberindeki Türkiye derken, aklıma şu Hadisi Şerif geldi. Peygamber Efendimiz bir hadisi şerifinde, ileride olabilecek bir savaştan bahseder. Kısaca bu hadiste savaşın adını da verir. Amik Şavaşı'na işaret eder. Acaba dünya yavaş yavaş Amik Savaşı'na mı doğru sürükleniyor? Bu savaşta müslümanların çok zayiat vereceklerini, ancak sonunda galip geleceklerine işaret ediyor.

Arap islam ülkelerinin krallarının yahudi ajanı olmaları, Türkiye'nin yalnız kalacağını gösteriyor. Yani Türk ölümleri, gözyaşları, soykırım, mülteci akınlarında herkes yerinden yurdundan, evinden, barkından olduktan sonra bir avuç  müslüman Türk galip gelse ne olacak ki? Şimdi soruyorum sizlere, savaşın adı Amik Savaşı ise, peki Amik Savaşı nerede olur? Tabii ki, Amik Ovası'nda olur. Peki Amik Ovası nerede? Amik Ovası Hatay ilimizin sınırları içerisindedir. Demek ki savaş Türk topraklarında olacak demektir.

Zaten 11 yıldır, Hatay yakınlarında savaş devam ediyor. İsrail'de savaşı bölgeye yaymak niyetindedir. Haçlı savaşları 19 yıl sürdü. Dalga geçer gibi Arap Baharı dedikleri iç savaş 11 yıl oldu zaten. İsrail, Filistin'i topraklarından söküp atmayı başarırsa, Hatay'dan bize komşu olacaktır. Türkiye'den Hatay'ı istemeye başlayacaktır. İşte ister istemez Türkiye savaşın içine çekilecektir. Bu durumun olmaması için Filistin direnişine destek olmamız gerekiyor ki, İsrail'in Filistin topraklarında tıkanıp kalması gerekiyor. Aksi halde Amik Savaşı gerçekleşmiş olur ki, bu üçüncü dünya savaşına neden olur.

Üçüncü dünya savaşının adı AMİK SAVAŞI olarak tarihe geçecek diye endişelerim vardır. Bu savaşta tek hedef Türkiye'dir. Neden Türkiye? Bunun birkaç nedeni vardır.

  1. İsrailin Vadedilmiş topraklar hayali.
  2. Hala Haçlı seferlerinde hazmedilemeyen yenilgi. Bunun rövanşını şiddetle arzulayan hristiyan dünyasının bitmeyen intikam ateşi.
  3. Türkiyenin dik suruşu ve adım adım Türk Birliği'ne doğru gitmesi.
  4. 4. Katar gazının Türkiyenin eli ile Lazkıye limanından dünyaya pazarlanacak olması, suların Amik Ovası civarında ısınmasına neden olmaktadır. Siz ne dersiniz?
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?