USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Abdurrahman Akyüz Derhal istifa etmeli

Abdurrahman Akyüz Derhal istifa etmeli
11-10-2022
Kınama
Abdurrahman Akyüz Derhal istifa etmeli. Etmiyorsa ettirilmeli. Şampiyon olan sporcumuzun kürsüde yaptığı Bozkurt işareti yüzün de toplumun içinde 'terbiyesiz' demesini hazmedemeyiz. Federasyon derhal gereğini yapılmalıdır. 
Balkan KUNGFU Şampiyonasında şampiyon olan Sıla Zeynep'e hakaret eden yöneticiyi kınıyoruz. 
BOZKURT SELAMI TÜRKÜN ORTAK MALIDIR
Bozkurt selamını artık herkes içine sindirmelidir. Çünkü bu bir partinin sembolünden ziyade türkün kadim ortak malıdır. Ancak başka partiler ısrarla bu sembolü yaşatmamak için elinden gelen engellemeyi yaptılar. Bozkurt selamı bugün hayatımızda ise, bunu yaşatan ülkü ocaklarına borçluyuz. Köktürklerde komutanlar bunu asker selamı olarak kullanmışlar. Ben de teklif ediyorum. Asker selamı artık bozkurt selamı olsun. İzcilerimizin de selamı bozkurt selamı olmalıdır.
Çünkü Atatürk izcilere yavrukurt adını vermiş. İzci elbiselerin göğsünde ve şapkasında bozkurt başı vardır. Atatürk sadece izci selamında zorlanmış olmalı ki, yine de kurt selamına yakın bir işareti uygun görmüş. Eminim ki, Atatürk kurt selamını bilseydi kesin onu selam şeklini kabul ederdi.. İzciler genel başkanına teklif etmiştim. Birgün o da olur demişti. İşte tam zamanıdır.
Ayrıca Anıtkabirin ilk yarışmayı kazanan projede  aslanlı yolunda aslan yerine kurt varmış. İnönü kurtları koydurmamış, hitit  aslanı koydurmuş. Gerçi hititler de türkler. Ama yine de anıtkabir komutanlığına aslanların yerine asıl projede bulunan kurt figürlerinin konulmasını teklif etmiştim. Ses çıkmadı. Saygılarımla.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?