USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ABD İLE PASLAŞMA MI VAR ACABA?

14-08-2022
Sen kaçır, ben alayım...
Evet çok vahim ve ihanet var işin içinde. Geçmişte Dr. Ziya Özel zakkum ağacından kanser ilacı geliştirmişti. Bir gün Tabipler Odası başkanı ile birlikte TV'ye çıkmışlardı. Dr. Ziya Özel rica ediyor, yahu elimde belgelerim var bir inceleyin ondan sonra red edin. Tıp fakültelerinin ölür diye eve yolladığı kanserli hastaları ben iyileştirmişim. İşte belgeleri bakın inceleyin diye yalvarıyordu adeta.
Bir yerin başkanı  prof. sen şarlatansın diye hakaret ediyor. Sonra ne oldu. Dr. Ziya Özel Amerika'ya gitti, duyumlarımıza göre orada ilacını çıkarmış. Tabii ki Amerika patenti ile onlara para kazandırıyor. Sonra anlıyoruz ki, Dr. Ziya Özel'i Türkiye'den kaçırmak ve Amerika'nın kucağına düşürmek için meğer paslaşıyorlarmış. Isparta uçağımız düştü, bilim adamlarımız şehit oldular.
Bazı mühendisler evlerinde ölü bulundular, intihar denildi. Bu Tübitak da ki Fetocular da mı geçmişte Amerika ile paslaştılar mı acaba? Bu videodaki dosyaların incelenmesi ve kabul etmeyen tübitak sorumluları bulunmalıdır. Acaba bir Feto parmağı mı vardı o dönemde?. Ancak bugün, projelerin değerlendirildiklerini biliyoruz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?