USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AAHH FİLİSTİN AAHH..

08-10-2023
Dostunu Düşmanını bilmeyen Filistin.. Çapulcu sürüsü... 
- 70-80 Kuşağı bu acıyı iyi hatırlar. Türkiye'deki komünistler, silahlı eğitim almak için Filistin'e gönderilmiş eğitilmişlerdi. 52 elçimizi şehit eden Ermeni Asala örgütünü Filistin Kurtuluş Örgütü para karşılığında eğitmişti. Peki bu eğitilen örgütlerin ülkelerine dönüp müslüman Türk Milliyetçilerini ve Müslüman Türk elçilerimizi öldürdüklerini bilmiyor olamazlardı. Türk  Milliyetçilerine ve elçilerine acımayan Filistin'e Türkler neden acısın ki? Bu kadar şehidin geride bıraktıkları dul ve yetimlerin feryatları onları iflah eder mi dersiniz?
- Ama yine acıyoruz ve acımaya devam edeceğiz. Çünkü onlar Türk olduklarını bilmeseler de, biz onların Girit Adası'ndan Filistin topraklarına geçen Saka İskit Türkleri olduklarını biliyoruz. Belki onlar da öğrenirler de şehadetine neden oldukları ülkücülerin, dul ve yetimlerinden özür dilerler. Girit'ten Filistin'e göç ettiklerinde ilk kurdukları şehrin adı SKAYPOLİS'tir. Yani Saka şehridir. Şimdiki adı Beytşan'dır. Her Arapça konuşanı arap zannediyoruz. Bunlar araplaşan Türklerdir. Bu nedenle Türk Milli Devleti Filistin'le yakından ilgileniyor. Çünkü kan ve din bağı vardır. 
- Ancak bu işin en üzücü yanı Filistin liderleri hep yahudilere ajanlık yapmışlardır. Yesar Arafat'ın dahi hanımı Hristiyan'dı. Yani ajan Arafat'ın yatak odasında idi. Filistin, israil'e gücü yetmeyeceğini bildiği halde, basit bir eylem yapar, İsrail'in işini kolaylaştırır ve İsrail bombardımana başlar ve toprağını biraz daha genişletir. Canı sıkıldığında Filistin liderine derki; bizim topraklara bir bombalı saldırı yap da toprağımızı biraz daha genişletelim der. Böylece İsrail Filistin'in toprağının yüzde 80'ine sahip oldu. Kalan yüzde 20'yi de ele geçirir ve Filistin sayfası kapanmış olur.
- Peki Arap ülkeleri neden Filistin'i desteklemiyorlar? Çünkü Filistinliler Arap değiller, Türkler. Araplar yahudilerle amcaoğullarıdırlar. İt iti ısırırmış, kuyruğuna gelince bu da bizdenmiş dermiş. Bu nedenle İsrail ile Suudi kralı antlaşma imzaladılar. 
- Peki Türkiye ne yapmalı? Zaten Türkiye'den başka sahip çıkan ikinci bir müslüman ülkesi de yoktur. Yani Filistin'in, arabın hatırı için İsrail ile kötü olmaya gerek yoktur. Zaten böyle anlamsız eylem yapa yapa İsrail'in işini kolaylaştırıyorlar. Danışıklı bir dövüş için gaza gelmeyelim. Türkiye'nin İsrail ile önemli işleri vardır. Şimdi bu işe turşu suyu sıkmanın ne anlamı var?  Bu eylemin zamanı mı idi? İsrail ile savaşan Amerika ve Avrupa ile savaşmayı göze almalıdır. Sen kim oluyorsun Filistin... Türkiye'den destek istiyorsa Filistin, Türkiye'ye danışmadan da eylem yapmayacak. Yaparsa da cezasına katlanacaktır.
- İran'ın İsrail ile arası gergin. Türkiye, Suriye'deki misakı milli sınırları içerisindeki topraklarını almak için İran ve Rusya ile iyi geçinmek zorunda.  Orta Asya'nın karayolu kapısı Türkiye'ye kapalı. Kapıları kapalı iken Türk Birliğini kurmak için hep havayolunu mu kullanmalı? Elbetteki karayolu şarttır. Türkiye'nin Asya'ya karayolu ancak İran'ın Tebriz bölgesini açması ile mümkün olur. 35 milyon azeri Türkünün kuzey Azerbaycan'a bağlanması gerekiyor. 
Türkiye şimdi buna el atarsa Suriye'de İran ile karşı karşıya gelir. Öyle ise ne yapmalı bu satranç oyunu içinde? İsrail'de arap asıllı yahudilerin soyu azalıyor. Hazara Türkü olan museviler yönetimi ele almak üzereler. Bu hazaralar, Azerilerle akrabalar. Bu Tebriz yolu Hazar'a musevilerinin desteği ile açılabilir. Türkiye şu anda İsrail ile bozuşursa, Tebriz yolu tehlikeye düşmez mi? Elbette düşer. Yani Filistin bu savaşı başlatırken, Türkiye'nin dış politikasının içine de etmiş oluyor. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?