Yerel

Zafer Partisi'nden Gaziantep'te yardım seferberliği

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı, Karşıyaka 8 Şubat Mahallesinde çadırda yaşayan depremzedelere battaniye, giyecek ve gıda yardımında bulundular.

Zafer Partisi'nden Gaziantep'te yardım seferberliği
26-02-2023 10:28
26-02-2023 21:19
GAZİANTEP

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanlığı, Karşıyaka 8 Şubat Mahallesinde çadırda yaşayan depremzedelere battaniye, giyecek ve gıda yardımında bulundular. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a sosyal medya aracılığı ile ulaşan 8 Şubat’taki depremzedeler önceki gün il başkanlığı aracılığıyla ihtiyaç duydukları malzemelere kavuştular.

TEŞKİLAT SEFERBER OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremin yaraları sarılmaya devam ederken, vatandaşların yardım feryatları karşılıksız kalmıyor. Gaziantep Karşıyaka semtinde 8 Şubat mahallesinde çadırda yaşayan depremzedeler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a sosyal medya  üzerinde ulaşarak yardım istediler. Bunun üzerine Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk’u arayan Özdağ, yardım talebini iletti. Teşkilat ihtiyaç duyulan malzemeleri temin ederek depremzedelere ulaştırdı.

DEPREMZEDELER HEM SEVİNDİ HEM DUYGULANDI

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka 8 Şubatta depremzedelere, hazırladıkları battaniye, Çocuk bezi, ped, Su, Giyecek, Çocuklar için bisküviden oluşan yardım paketlerini depremzedelere ulaştırdılar.  Ayrıca her aileye, harcaması için Market Kartı desteği verildi.

PAMUK: SİYASETİ UNUTTUK ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, depremin ilk gününden itibaren gönüllü bir kuruluş gibi depremzedelerin yardımına koştuklarını belirterek, ‘’Gaziantep’te ilk günden enkaz çalışma alanlarında yemek dağıtımı yaptık. Diğer yandan yardım çalışmalarımız devam ediyordu. Önceki gün genel başkanımız aradı ve 8 Şubat’ta ailelerin yardım istediğini söyledi. Bizde hemen harekete geçtik ve 8 aile diye gittik, 8 aile yan ısıra, ayrıca 9 ayrı çadıra yardım eli uzattık. Bu süreçte siyaseti unuttuk. Tek amacımız ve düşüncemiz depremzedelerimizin acılarına ortak olmak ve onların yardımına koşabilmek. Parti teşkilatımızın tüm kademeleri bu süreçte büyük özveri gösteriyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Acımız çok büyük. İnşallah birlik, beraberlik ve dayanışma ile bu süreci atlatacağız’’ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER