
Gazeteci Fatih Altaylı, otomobilinin arka camına "Sen devlet misin lan yavşak" yazdırmayı düşündüğünü söyledi.
İstanbul Fatih Kocamustafapaşa'da bir taksicinin, 'AKP' plakalı ve çakarlı olduğu iddia edilen aracın sürücüsü ile tartışması sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videoda taksici, çakar takarak yol kestiği iddia edilirken sürücüye , "Sen devlet misin" diye çıkıştığı görüldü.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Fatih Altaylı, şunları söyledi:
"Otomobilimin arka camına 'SEN DEVLET MİSİN LAN YAVŞAK' yazdırmayı düşünüyorum. Emniyet şeridinden gelen lüks araçların önünü kestiğimde nedenini anlasınlar diye."
Videoda taksici, sürücüyü 'çakar takarak yol kesmekle' suçlarken, karşısındaki kişinin de sürekli birilerini aradığı görülüyordu.
Söz konusu görüntülerin yayılmasından sonra yaptığı 'Erdoğan sayesinde' afişlerinden sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan Mahir Akkoyun’dan yeni tasarım gelmişti:
Gazeteci Fatih Altaylı, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımla söz konusu fikre 'sıcak baktığını' ortaya koydu.
"Otomobilimin arka camına 'sen devlet misin lan yavşak' yazdırmayı düşünüyorum" diyen Altaylı, gerekçesini de şöyle anlattı: "Emniyet şeridinden gelen lüks araçlar önünü kestiğimde nedenini anlasınlar diye."