Gündem

"AKP’ye inat CHP’ye oy verirsen cehennemde cayır cayır yanarsın."

Cinsel ilişki tavsiyeleriyle gündeme gelen Hüseyin Çevik adlı ‘hoca’ bu kez de “Allah için konuşuyorum. AK Parti’ye inat CHP’ye oy verirsen cehennemde yanarsın cayır cayır!” dedi. Çevik’in sözleri tepki çekti.

"AKP’ye inat CHP’ye oy verirsen cehennemde cayır cayır yanarsın."
12-04-2023 09:54
12-04-2023 21:43
GAZİANTEP

Cinsel ilişki tavsiyeleriyle gündeme gelen Hüseyin Çevik adlı ‘hoca’ bu kez de “Allah için konuşuyorum. AK Parti’ye inat CHP’ye oy verirsen cehennemde yanarsın cayır cayır!” dedi. Çevik’in sözleri tepki çekti.

Kendisini İsmailağa Cemaati’ne bağlı olarak tanıtan ve paylaştığı videolarda sürekli cinsel ilişki tavsiyesi veren Hüseyin Çevik bu kez de seçimlerle ilgili söyledikleriyle gündemde.

CHP’nin ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması durumunda namazı, abdesti kaldıracağını iddia edip oy veren “vatandaşın cehennemde cayır cayır yanacağını” öne süren Çevik “Allah için konuşuyorum. Ekonomi, dolar bilmem ne… Başlarım dolarına, eurona be. Adam namazı, abdesti kaldıracam diyor be. Sen kalkmışsın fiyatlar, benzin, menzin. Cehennemde yanarsın cayır cayır!” ifadelerini kullandı.

‘FANTEZİ YAPACAKSIN NAMAZDA’ DEMİŞTİ

Çevik son olarak “Hanımın özel günündeyse ve ihramdaysa onun haricinde aklına düştüğünde yapacaksın. Sen aklındayken namaza durursan hanımın aklına gelirse ne olacak. Normal bir şekilde de gelmeyecek, fantezi yapacaksın namazda” demişti.

İsmailağa Cemaati açıklama sonrası Çevik hakkında suç duyurusunda bulunmuş “Cemaatimizle bağlantısı yok” ifadelerini kullanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER