Gündem

Naci Görür'den Erdoğan’a uyarı: Sakın yapmayın!

Prof. Dr. Naci Görür, deprem bölgesinde 1 yıl içinde yıkılan konutların yeniden inşa edeceklerini açıklayan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerini anımsatarak “Bu bölgenin tümünde mikro-bölgeleme çalışması yapmadan yerleşim alanları için yer seçilmemeli ve inşaata başlanmamalı” tavsiyesinde bulundu.

Naci Görür'den Erdoğan’a uyarı: Sakın yapmayın!
14-02-2023 19:13
14-02-2023 19:32
GAZİANTEP

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu 10 kentte 1 yıl içinde yıkılan konutları yeniden inşa edeceklerine belirten AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tavsiyede bulundu.

Görür, deprem bölgesinde mikro – bölgeleme yapılmadan inşaat çalışmalarına başlanmaması tavsiyesinde bulunarak sesinin duyulmasını istedi.

Görür, şunları dile getirdi:

“Televizyondan duydum, sayın Cumhurbaşkanımız deprem bölgesinde kalıcı konutlara bir an önce başlanacağını duyurdu. İnsani açıdan bu yaklaşımı elbette anlıyorum ama nacizane tavsiyem bu bölgenin tümünde mikro-bölgeleme çalışması yapmadan yerleşim alanları için yer seçilmemeli ve inşaata başlanmamalı. İnşallah bu sefer sesimi yetkililere duyurabilirim. Sevgiyle”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER