Gündem

Metin Uca'nın Osmaniye'deki gösterisi iptal edildi!

İstanbul Havalimanı'nda dün gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan televizyon programcısı Metin Uca'nın Osmaniye'deki gösterisi İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından iptal edildi.

Metin Uca'nın Osmaniye'deki gösterisi iptal edildi!
03-02-2023 21:19
03-02-2023 21:21
GAZİANTEP

İstanbul Havalimanı'nda dün gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan televizyon programcısı Metin Uca'nın Osmaniye'deki gösterisi İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından iptal edildi.

Oynadığı bir oyunun ardından ‘Devlet büyüklerine hakaret ediliyor’ şikayetinin ardından gözaltına alındıktan 4 buçuk saat sonra serbest kalan televizyon programcısı Metin Uca, Twitter hesabından paylaştığı videoda Osmaniye’deki gösterisinin iptal edildiğini duyurdu.

Metin Uca'nın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Sevgili Osmaniyeliler! Ben Metin gelemiyorum. Niye mi? Çünkü Osmaniye’de ayın 12’sinde oynayacağımız gösterimiz İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından iptal edildi. Fatih Sultan Mehmet’in deniz kabuklarına olan merakının kitapta yer alışını yanlış değerlendiren biri nedeniyle geçirmiş olduğumuz soruşturmanın sonucu bu oldu. 200’ü aşkın bilet satılmıştı. Ben kendi adıma tüm Osmaniyeliler’den özür diliyorum efendim”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER