Siyaset

Kılıçdaroğlu'na sert yanıt!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin, "Kılıçdaroğlu, siyasete, demokrasiye ve seçime saygısı olmadığını bugün göstermiştir. Bu çirkin dilin muhatabı olmayacağız. Bu, sinirleri bozulmuş bir adamın konuşması" d

Kılıçdaroğlu'na sert yanıt!
26-06-2018 18:54

 

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin, "Kılıçdaroğlu, siyasete, demokrasiye ve seçime saygısı olmadığını bugün göstermiştir. Bu çirkin dilin muhatabı olmayacağız. Bu, sinirleri bozulmuş bir adamın konuşması" dedi.

ahir Ünal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Kılıçdaroğlu, siyasete, demokrasiye ve seçime saygısı olmadığını bugün göstermiştir. Bu çirkin dilin muhatabı olmayacağız. Bu, sinirleri bozulmuş bir adamın konuşması.

Seçmenin seçtiğine saygısızlık yaptı. Afedersiniz seçmeni aptal yerine koydu. Dikeni sulamak gibi aptalca ifadeler kullanıyor. Bir insanda biraz utanma olur. Bir kaset operasyonuyla başa getirilen Kılıçdaroğlu 2010 yılından beri bir kez bile milletin tarafında olmamıştır.'

Bir tarafta Muharrem İnce'nin sonuçları kabul eden demokratik tutumu, diğer taraftan Kılıçdaroğlu'nun tutumu ortadadır. Kuvayı Milliye'den bahsediyor. Bu ruh CHP'de azıcık varsa Kılıçdaroğlu'nu kovalamaları lazımdır. Sen seçmenini HDP'ye oy vermeye davet edeceksin sonra Kuvayı Milliye'den bahsedeceksin.

(Milliyet)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER