Gündem

Kalkan'dan Tahmazoğlu'na 10 Kasım tepkisi

Hemen her konuda gönderdiği SMS'lerle dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Lideri Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıldönümü ile ilgili SMS göndermemesi tepk

Kalkan'dan Tahmazoğlu'na 10 Kasım tepkisi
10-11-2018 20:03

Hemen her konuda gönderdiği SMS'lerle dikkat çeken Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Lideri Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıldönümü ile ilgili SMS göndermemesi tepkiyle karşılandı.

CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, sosyal medya hesabından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun, daha önceki SMS'lerini yayınlayarak duruma tepki gösterdi. Kalkan, paylaşımında şunları söyledi:

"Hiç bir açılışı, kapanışı, domatesi, buğdayı, arpayı, samanı unutmayan Şahinbey Belediyesi ve Tahmazoğlu, konu ulusal bayramlar ve 10 Kasım olunca sms gönderme zahmetinde dahi bulunmuyor. Yazıklar olsun. Bugün belki farkında değilsiniz ama oturduğunuz o koltukları Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'e ve O'nun kahraman silah arkadaşlarına borçlusunuz."

İşte o paylaşım:

""

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER