Yerel

Çıksorut’ta Fadıloğlu'na büyük ilgi...

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde büyük coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Cıksorut bölgesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Çıksorut’ta Fadıloğlu'na büyük ilgi...
27-03-2024 11:20
27-03-2024 11:22
GAZİANTEP

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz, Çıksorut’u her zaman dimdik arkamızda gördük. Bu topluluk gösteriyor ki 31 Mart’ta Gaziantep zaferini şimdiden ilan etmiş. Yeni Çıksorut’u oluşturmak adına el ele, gönül gönülle vereceğiz ve daha güzel bir Çıksorut’u hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde büyük coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Cıksorut bölgesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretinin adeta mitinge dönüştüğü buluşmada mahalle sakinleri, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na, yoğun ilgi ve sevgi gösterdi.

20 BİN KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU YAPIYORUZ

Mahalle sakinlerine hitap eden Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“Biz, Çıksorut’u her zaman dimdik arkamızda gördük. Bu topluluk gösteriyor ki 31 Mart’ta Gaziantep zaferini şimdiden ilan etmiş. Allah, hepinizden razı olsun. Allah’a şükür, Gaziantep’te AK Parti’nin arkasında duran en önemli mahallemiz, Çıksorut Mahallemiz. Bundan sonraki süreçte de sizlerin desteğiyle yeni Çıksorut’u oluşturmak adına el ele, gönül gönülle vereceğiz ve daha güzel bir Çıksorut’u hep birlikte inşa edeceğiz. İlk yaptığımız kütüphane, 29 Ekim Mahallesi’ndeki kütüphane. Bu mahallenin gençleri, eğitimde fırsat eşitliği yakalasın diye o kütüphaneyi hayata geçirdik. Yeter mi? Yetmez. Şimdi, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nin yanına 20 bin kişilik kapalı spor salonu yapıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Çocuklarımız, gençlerimiz, güle güle kullansın. Allah’ın izniyle sizler, bize olur verdikten sonra 1 Nisan’dan itibaren daha yoğun çalışmaya, daha fazla çalışmaya biz söz veriyoruz.”

RIDVAN BAŞKAN; TECRÜBEDİR, AKILDIR

Programda konuşan Cumhur İttifakı’nın Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Fatma Şahin, “Rıdvan Başkan; tecrübedir, akıldır. Ben bir takım oyuncusuyum. Bende bir takım oyunu vardır. Şehitkamil, Büyükşehir, en güzel hizmetini Çıksorut’a yapacak inşallah” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER