Yerel

Başkan Yılmaz, Şehitkamil Belediyespor maçını izledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediyespor Kulübü ile Gazişehir Spor Kulübü arasında gerçekleşen play-off maçını izledi.

Başkan Yılmaz, Şehitkamil Belediyespor maçını izledi
28-04-2024 18:38
28-04-2024 18:40
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediyespor Kulübü ile Gazişehir Spor Kulübü arasında gerçekleşen play-off maçını izledi. Gazişehir Spor Kulübü’nü 2-1 yenen Şehitkamil Belediyespor, Kalespor maçını galibiyetle tamamlarsa BAL Ligi’ne yükselecek.

Amatör spor branşlarının en önemli destekçilerinin başında gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediyespor Kulübü ile Gazişehir Spor Kulübü arasında Şehitkamil İlçe Stadyumu’nda oynanan maçı tribünlerden takip etti.

Maçtan önce maçın hakemine, her iki takımın kaptanına çiçek takdiminde bulunan ve maç boyunca takımına moral veren Başkan Umut Yılmaz, taraftarlarla birlikte coşkulu bir atmosferde maçı izledi. Heyecan dolu karşılaşma, sporseverlerin büyük ilgisini çekti.

Başkan Avukat Umut Yılmaz, galibiyetin ardından takımı tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Umut, sporun ve yerel takımların desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, Şehitkamil’in spor alanındaki başarılarının artarak devam edeceğini vurguladı.

BAL LİGİ’NDE BOY GÖSTERMEYİ UMUT EDİYORUZ

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Teknik Direktörü Taner Özaykut, maç sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle Belediye Başkanımıza, Kulüp Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, taraftarımıza bugün maçlara gelerek bize destek verdikleri için çok teşekkür ederim. Zorlu bir müsabaka oynadık. Çok şükür,  play-off’larda finale kaldık. Önümüzdeki hafta final maçı oynayacağız. Tabii ki hedefimiz BAL Ligi’ne çıkmak. Burada da Belediye Başkanımızın ve yönetici arkadaşlarımızın desteğini hissetmek bizim için çok çok önemli. İnşallah Şehitkamil Belediyespor Kulübü’nü, BAL Ligi’ne çıkarıp, yeni dönemde de BAL Ligi’nde boy göstermeyi umut ediyoruz. Tekrar teşekkür ediyorum. Sporcu arkadaşlarımın da ayağına yüreğine sağlık.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER