Ana içeriğe geç

1000 daireli AKP'li gündem oldu!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, AKP'li eski bir milletvekilinin Başakşehir'de bine yakın dairesi olduğunu duyduğunu söyledi.

1000 daireli AKP'li gündem oldu!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, AKP'li eski bir milletvekilinin Başakşehir'de bine yakın dairesi olduğunu duyduğunu söyledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Türkkan, sohbette AKP’li eski bir milletvekilinin Başakşehir’de bine yakın dairesi, AVM’si ve benzinlikleri olduğundan bahsedildiğini aktardı.

Paylaşımın ardından sözkonusu AKP'linin kimliği merak konusu oldu.

Türkkan'ın ifadeleri şöyle:

"Geçenlerde bir sohbete tanıklık ettim. Ak Partili eski bir milletvekilinin Başakşehir'de AVM, benzinlikler ve bine yakın dairesi olduğundan bahsettiler. Savunma ise dudak uçuklattı: “O, Akbil davasında günlerce işkence görmesine rağmen ağzını açmadı, Tayyip Bey ona çok borçlu."

""""

 

 !#**h24261**#! 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle