USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan fetva bekliyorum"

TV 5 Ankara Bürosu programına katılan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan fetva bekliyorum" dedi.

03-04-2020 22:42
Google News

TV 5 Ankara Bürosu programına katılan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan fetva bekliyorum" dedi.

 !#**v377&pl=true**#! 

Ağıralioğlu, Diyanetten, 'Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yapacağınız yardımlar cehennemde azap sebebi olabilir' şeklinde bir fetva bekliyorum diye konuştu.

Programda yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Ağıralioğlu, "Koronavirüs salgını ile mücadelede dahi millet olarak birlik olamıyoruz! Gereken tedbirler, eksiklikler, ekonomik problemler, yardım kampanyalarının engellenmesi, Diyanet kurumunun ahvali ve infaz düzenlemesi hakkında...

'Evinde kal' demek kolaydır. Evinde çocuklarına vereceği bir şeyi olmayan, mutfağında tenceresi kaynamayan anne baba evinde nasıl kalsın?
Evlatlarına mahcup her anne babanın mesuliyeti, önce hükûmetin sonra milletimizin omuzlarındadır. Herkesi ve her kurumu bu sürece ortak edin." ifadelerini kullandı.

 !#**h21283**#! 

 !#**v366&pl=false**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü