KÜRESELCİLİK MASKEDİR

Murat Girayhan ÜÇKAN

2 yıl önce

Ukrayna savaşı Rusya ile Ukrayna arasında değildir. Rusya ile Küreselciler arasında operasyonel ve yarı yarıya savaştır. İBN-İ HALDUN 14:'ncü yüzyılda "Coğrafya kaderdir demiş" Aslında anlatmak istediği ise coğrafi koşulların insanları biçimlendirdiğidir. İnsanların yaşamlarına ve yaşamak üzere olduğu bir çok şeye etki edenleri anlatmıştır. Döneminin alim adamlarındandır.

Biz geçen yüzyıllarda olduğu gibi bu yüzyılda buhran yaşayan Türk halkıyız. Sebebi jeopolitik ve stratejiktir. Jeopolitik sistemde kritik evrede olan asıl ülkeyiz...

Tüm dünya düzeni savaş baronları ile yeniden dizayn edilirken, ulus devletleri parçalama ve bölme listesinde baştan ikinci ülkeyiz! (Buraya dikkat!...) Daha özgür bir dünya anlatılırken balon olarak, spectrumlarının ise ne derece faşist ve neo liberal politikalar ile tutsaklığa dönüştürdüğünü de yaşamaktayız, görmekteyiz.

Ilımlı islam projesi dediler, din ile milleti kandırdılar! Sonucu 15 Temmuz vatan haini Fetö kalkışması oldu. Sonucunda nemalanan yine AKP oldu. Çünkü emperyalist proje ve senaryo idi.

Şimdi sırada NATO var. Onlar da siyah kuşak projesi başlattılar. Ukrayna AB üyesi olacak, NATO'ya bağlanacak ve sonu Afganistan olacak. Sıra Türkiye'ye gelince ise, bizi de Pakistan'a dönüştürecekler! Proje budur! Sömürü düzeni budur! İşgal budur! Anladınız mı neden Afganlı ve Bangladeşlilerin geldiğini ülkemize... Yetmez ama evet durun daha bitmedi. Bunlar NATO gladyosu adını değiştirdi ve Karakuşak ilmi dediler cemaat ve tarikatlar buralara bağlandı.

Silahlı ve silahsız eğitimleri halen sürmekte, sahte din uydurmaları ile beyinler yıkanmakta ve toplum yozlaştırılmaktadır! Akıl ve bilimden hızla uzaklaşılmakta Türk toplumu siyah kuşağın içine çekilmektedir!

Nato'nun operasyon odalarında bölünmüş Türkiye haritaları vardır. Emperyalistler hazırladılar ve küreselci maskesi taktılar yüzlerine. Başkanlık sistemini seni dinin ile vurarak, Türkiye'ye kurdurttular! Şimdi de parçalamaya ve bölmeye başlamak için Anayasa değişikliği isteyecekler!

İlk üç maddeni senden koparıp almak isteyecekler! Gelelim Ukrayna'ya tekrar... Ukrayna'da savaş Rusya ile değildir. Rusya operasyonel ve yarı yarıya Nato ve Küreselci oluşumla savaşmaktadır.

Gladionun yerini almış Babil ve Mısır karışımı Kara İlmi hareketine karşı savaşmaktadır.

Eskiden yeşil kuşak projesi vardı ABD'nin, işte bu 15 Temmuz sonrası karakuşak projesi olmuştur. Neymiş küreselci poltika imiş. Beyin yıkıyor ve algı yapıyorlar Küreselci ne demek bir de ona bakalım!?

Çağlar ve yüzyıllar boyu kıtalara hükmeden, devletler kuran, devletler yıkan, biz Türkleriz! En büyük Küreselci biziz! ABD'nin ve emperyalist oluşumun yüzüne taktığı maske ise küreselci poltika! Nedir bu? Özgürlük kandırmacası, sınırları yok etme kandırmacası ve insanları bütünleştirme kaynaştırma projesi sonra... Sonuç yeni dünya düzeni ve tek Dünya devleti olma durumu!...

Küreselcilik büyük bir yalan aldatmaca ve kandırmaca sömürgeci bir saldırıdır! İsgal olanıdır! Planıdır! Silahı ise Din ve UYUŞTURUCU trafiğidir!

Terördür! Narko Terördür...

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

YAZARIN DİĞER YAZILARI