?>

Yılmaz'dan, Karşıyaka Mahallesi’nde esnaf ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Karşıyaka Mahallesi’nde saha ziyareti gerçekleştirdi. Sokak sokak gezen Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla birebir sohbet ederek talepleri dinledi; planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Yerel - 3 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Karşıyaka Mahallesi’nde saha ziyareti gerçekleştirdi. Sokak sokak gezen Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla birebir sohbet ederek talepleri dinledi; planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Şehitkamil belediye Başkanı Umut Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler ve belediye meclis üyeleri ile Karşıyaka Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların sıcak ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Vatandaşların beklentileri ve hayata geçirilen projelere ilişkin değerlendirmelerini bizzat dinleyen Yılmaz, belediye ekiplerinin sahada güçlü bir şekilde çalıştığını ifade etti.

HALKIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaret sırasında vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Yılmaz, belediyecilik anlayışlarının merkezinde insan ve hizmet olduğunun altını çizdi. Mahalle gezilerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, “Şehitkamil’de hizmetin rotasını vatandaşlarımız belirliyor. Biz de onların sesini dinleyerek ihtiyaçlara en hızlı ve doğru şekilde çözüm üretmek için sahadayız. İlçemizin her köşesinde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

KARŞIYAKA’YA BÜYÜK KÜTÜPHANE MÜJDESİ

Karşıyaka Mahallesi’nde Şoför Ali Caddesi ziyaretinde gençlerin ve ailelerin taleplerini de dinleyen Yılmaz, bölgeye kazandırılacak önemli bir projeyi burada yaşayanlarla paylaştı. Yılmaz, Karşıyaka’da modern, geniş kapsamlı ve her yaş grubuna hitap edecek büyük bir kütüphane inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Kütüphanenin sadece ders çalışma alanı olarak değil; sosyal, kültürel ve eğitim odaklı etkinliklere ev sahipliği yapacak tam donanımlı bir merkez olacağını belirtti. Yılmaz, “Burada gençlerimizin, çocuklarımızın ve tüm hemşehrilerimizin faydalanacağı büyük bir kütüphane inşa edeceğiz. Bu tesis, mahallemize hem nefes aldıracak hem de eğitim ve kültür alanında önemli bir boşluğu dolduracak.” diye konuştu.

ESNAFTAN TAM DESTEK

Ziyaret ettiği iş yerlerinde esnafla samimi diyaloglar kuran Yılmaz’a, ilçe genelinde yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyet sık sık dile getirildi. Esnaf, belediyenin sahadaki aktif varlığından, sorunlara hızlı dönüş yapılmasından ve mahallelere kazandırılan hizmetlerden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na destek: Demek ki; bir rüşvet çarkı var!

2025-11-24 13:43 - Siyaset

Kayyum Gürsel Tekin televizyona çıkmak için yargıya başvurdu

2025-11-22 13:36 - Gündem

İbrahim Hacıosmanoğlu: Sıra teknik direktör ve antrenörlerde...

2025-11-24 14:44 - Spor

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu: CHP derhal arınmalı ve yoluna devam etmelidir

2025-11-22 19:34 - Siyaset

Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği

2025-11-23 00:15 - Spor

Bizim Çocuklar İspanya'yı elinden kaçırdı: 2-2

2025-11-19 00:00 - Spor

Hülya Avşar ve Merve Taşkın hakkında 'fuhuşa teşvik' iddiasıyla suç duyurusu

2025-11-24 14:38 - Magazin

Bahçeli: Silivri’ye gidişle İmralı Cezaevi’ne gidiş arasında ne fark var?

2025-11-21 12:24 - Gündem

Zecorner Kayserispor 0-3 Gaziantep FK

2025-11-23 00:10 - Spor

Mansur Yavaş'a "görevi kötüye kullanma" ve "denetim görevini ihmal" hakkında soruşturma izni verildi

2025-11-22 13:21 - Gündem

İlgili Haberler

GSO'da 'Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik' programı

00:00 - Yerel

Şahin, Yetenek Kaşifi Projesi tanıtım programına katıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey evlenme oranında lokomotif içe oldu

00:00 - Yerel

Yılmaz, bir günde 9 mahalleyi ziyaret etti

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, Oğuzeli'nde iftar programına katıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Tepki çeken görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldı!

12:25 - Gündem

Balıkesir'de F-16 kaza kırıma uğradı: 1 pilot şehit oldu!

07:26 - Asayiş

Saray'ın danışmanından Özgür Özel'e: Eline diline hakim ol, sonra öcüler yer seni!

06:17 - Siyaset

Acar: Yandaşa peşkeş, un çuvalına sığmadı!

01:11 - Siyaset

Mehmet Pamuk: Terörle müzakere değil, hukuk ve devlet ciddiyeti esastır

00:49 - Siyaset