?>

Mansur Yavaş soruşturmasına 'ücretsiz çorba dağıtımı' da eklendi!

İçişleri Bakanlığı tarafından konser soruşturması izni verilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında hastane önleri ve üniversite yakınlarındaki 13 ayrı noktada vatandaşlara ücretsiz çorba ile ile ‘Çankırı’ soruşturmaya dahil edildi.

Gündem - 59 dk. önce

İçişleri Bakanlığı tarafından konser soruşturması izni verilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında hastane önleri ve üniversite yakınlarındaki 13 ayrı noktada vatandaşlara ücretsiz çorba ile ‘Çankırı’ soruşturmaya dahil edildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından konser soruşturması nedeniyle soruşturma izni verilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında belediyenin sorumluluk bölgesindeki hastane önleri ve üniversite yakınlarındaki 13 ayrı noktada vatandaşlara ücretsiz çorba ikram etmesinin de soruşturmalara dahil edildiği öğrenildi.

YAVAŞ'A "ÜCRETSİZ ÇORBA" SORUŞTURMASI

Alınan bilgilere göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen konser soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma izni verilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki soruşturmaya Ankara'nın 13 ayrı noktasında vatandaşlara ücretsiz çorba ikram etmesi de dahil edildi.

Özellikle hastane önleri ve üniversite yakınlarındaki 13 ayrı bölgede ücretsiz dağıtılan çorbaların soruşturma konusu yapıldığı belirtildi.

YENİ MÜFETTİŞ İNCELEMESİ

Mansur Yavaş hakkında Çankırı ve Karabük mitinglerinde belediye personeli görevlendirdiği iddiasıyla da inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Öte yandan, İçişleri Bakanlığı; Ankapark konusunda daha önce "korumada gerekli özeni göstermedi" iddiasıyla müfettiş görevlendirmiş; yapılan inceleme sonucunda nisan ayında düzenlenen raporda Ankara Büyükşehir’in kusuru olmadığı tespit edilmişti.

Hazırlanan bu raporun Bakanlıkça uygun bulunmayarak geri gönderildiği ve konunun yeniden soruşturulması için de yeni müfettiş incelemesi başlatıldığı öğrenildi. 

Haftanın Öne Çıkanları

Dilek Kaya İmamoğlu: Bugün susan, yarın konuşacak bir ülke bulamayabilir!

2025-11-17 20:29 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin televizyona çıkmak için yargıya başvurdu

2025-11-22 13:36 - Gündem

Süreç komisyonunun İmralı ziyaretinde yer alacak isimler belli oldu

2025-11-21 16:59 - Gündem

Bahçeli: Silivri’ye gidişle İmralı Cezaevi’ne gidiş arasında ne fark var?

2025-11-21 12:24 - Gündem

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu: CHP derhal arınmalı ve yoluna devam etmelidir

2025-11-22 19:34 - Siyaset

Bahçeli: İmralı’ya gitmekten yüz yüze gelmekten imtina etmem!

2025-11-18 12:08 - Siyaset

Son dakika... CHP, İmralı'ya temsilci göndermeyecek!

2025-11-21 14:39 - Gündem

Selahattin Demirtaş Bülent Arınç'ı yalanladı

2025-11-20 14:54 - Gündem

İşte, CHP'nin parti programı taslağı...

2025-11-21 13:38 - Siyaset

CHP'den 'İmralı' kararı için açıklama: Milletimizin rızası yoktur!

2025-11-21 16:09 - Gündem

İlgili Haberler

Pakize ana isyan etti: Sen benim çocuğumun katilini ne hakla affediyorsun?

09:08 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin televizyona çıkmak için yargıya başvurdu

13:36 - Gündem

Mansur Yavaş'a "görevi kötüye kullanma" ve "denetim görevini ihmal" hakkında soruşturma izni verildi

13:21 - Gündem

Bahçeli: Silivri’ye gidişle İmralı Cezaevi’ne gidiş arasında ne fark var?

12:24 - Gündem

Süreç komisyonunun İmralı ziyaretinde yer alacak isimler belli oldu

16:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Mansur Yavaş soruşturmasına 'ücretsiz çorba dağıtımı' da eklendi!

11:49 - Gündem

Yavuz Ağıralioğlu: Öcalan bin sene de geçse teröristtir!

10:40 - Siyaset

Pakize ana isyan etti: Sen benim çocuğumun katilini ne hakla affediyorsun?

09:08 - Gündem

Özgür Özel'den Mansur Yavaş'a soruşturma izni verilmesine tepki

15:16 - Siyaset

Kayyum Gürsel Tekin televizyona çıkmak için yargıya başvurdu

13:36 - Gündem