?>

YeşilVadi Üç Katlı Akıllı Kavşak hizmete açıldı

Erdoğan tarafından hizmete açılan YeşilVadi Üç Katlı Akıllı Kavşak’ı kullanmaya başlayan vatandaşlar Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Yerel - 3 yıl önce

Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hafta sonu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan YeşilVadi Üç Katlı Akıllı Kavşak’ı kullanmaya başlayan vatandaşlar Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Şahinbey Belediyesi’nin tamamen kendi öz kaynakları ile yaptığı ve beş ay gibi kısa bir süre içerisinde yapımı tamamlanan YeşilVadi Üç Katlı Akıllı Kavşak’ı kullanmaya başlayan vatandaşları selamlayan ve sohbet eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu vatandaşlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

YeşilVadi Üç Katlı Köprülü kavşakta vatandaşlarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “YeşilVadi Üç Katlı Köprülü Kavşağımızı mühendislerimiz ve işçilerimizle, gece-gündüz demeden çalışarak 5 ay gibi çok kısa bir sürede tamamladık. Şehrin kuzeyini güneyine, doğusunu batısına bağlayan projemiz, Şehir Hastanesine, Şahinbey Oto Sanayi Sitesine ve Karataş’a ulaşımı kolaylaştırıp, Gaziantep trafiğine nefes aldıracak.  YeşilVadi Üç Katlı Köprülü Kavşağımızda 7 km yol, 162 metre viyadük, 3 adet alt geçit, 6 şeritli 900 metre dalçık yer almaktadır. Bu projemizi kendi öz kaynaklarımızla hiç kredi kullanmadan yaptık. Tekrardan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

ŞEHRİMİZE BÜYÜK BİRİ ESER KAZANDIRDI

İlk defa YeşilVadi Üç Katlı Köprülü Kavşağı kullanan ve köprüde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu gören vatandaşlar “Harika bir proje olmuş. Yolumuz eskisinden çok çok iyi. Zamandan ve yakıttan tasarruf ediyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun şehrimize büyük bir eser kazandırdı. Allah kendisinden razı olsun. Üç katlı köprülü kavşakla gideceğimiz yerlere daha çabuk ve hızlı gidebileceğiz” diye konuştular.

Haftanın Öne Çıkanları

Yeni Akit bunu da yaptı!

2022-11-05 22:10 - Gündem

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü!

2022-11-06 20:58 - Gündem

Tolga Ağar'dan, Sedat Peker'e 'Yeldana' davası!

2022-11-07 15:44 - Gündem

Soylu, kırmızı dosyayla Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

2022-11-03 15:36 - Siyaset

Deniz Baykal: CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim!

2022-11-02 17:28 - Siyaset

AKP, HDP ile masaya oturdu, destek istedi, tepki yağdı!

2022-11-03 12:02 - Siyaset

Hülya Avşar'dan Nükhet Duru'ye tayt yanıtı...

2022-11-06 09:52 - Magazin

Bülent Ecevit'i vefatının 16. yılında saygıyla anıyoruz...

2022-11-05 11:30 - Gündem

Nebati: Hiç kimse ‘Beni enflasyonun altında ezdirdiler’ diyemez!

2022-11-05 11:59 - Ekonomi

AKP'nin HDP ziyaretine bir tepki de Şamil Tayyar'dan...

2022-11-04 20:54 - Siyaset

İlgili Haberler

Milletvekili Bozgeyik: Gaziantep sporla büyüyor

00:27 - Yerel

AK Parti Genel Sekreteri Yılmaz’ı ziyaret etti

00:00 - Yerel

Gaziantep’e değer katanlar ödüllendirildi

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi'nden 25 Aralık etkinlikleri

00:00 - Yerel

ASELSAN Gaziantep Kayar Bilezik Fabrikası için imza töreni

00:01 - Yerel

Günün Manşetleri

Futbolda bahis soruşturması: Erden Timur ve 29 kişi hakkında gözaltı kararı

08:17 - Spor

Diyanet'in Cuma hutbesinde yılbaşı kutlamaları hedefte

07:26 - Gündem

Öcalan fetva verdi, 'Demokratik İslam'a çağırdı!

07:17 - Gündem

Gazeteci Barış Terkoğlu 'Adli kontrol' ile serbest bırakıldı!

16:34 - Gündem

TFF'nin eski başkan vekili ve 3 kişi serbest bırakıldı!

12:06 - Spor