?>

Vali Kemal Çeber'den MFF Ortadoğu Gıda Fuarı’na destek

MFF Ortadoğu Gıda Fuarı’nın hazırlıkları kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can Koçak, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Mete Akcan ve Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Yerel - 2 ay önce

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan MFF Ortadoğu Gıda Fuarı’nın hazırlıkları kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can Koçak, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Mete Akcan ve Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette, Orta Doğu’nun en büyük gıda fuarı olma özelliğini taşıyan ve 5-7 Kasım 2026 tarihlerinde ziyaretçileri ile buluşacak olan fuara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Yapılan görüşmelerde fuarın önemine işaret edilerek hem sektöre hem de kent ekonomisine katkılarına vurgu yapıldı.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, fuarların Gaziantep sanayisinin, üretim ve ticaret kültürünün dünya ile buluşması ve gelişmesi açısından çok değerli olduğunu belirterek, ikincisi düzenlenecek fuarın gıda sektörüyle birlikte fuarcılık hedeflerine ulaşılmasına da önemli katkılarda bulunacağını kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Gaziantep için yapılacak her güzel işin yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, MFF Ortadoğu Gıda Fuarı’nın bu anlamda şehrin ticari aktivitesinde ve tanıtımında önemli rol oynadığını dile getirdi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de MFF Ortadoğu Gıda Fuarı’nın ikincisini gerçekleştirecek olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları ifade etti: “Geçtiğimiz yıl ilk olmasına rağmen fuarımız gerek firma gerek ziyaretçi katılımıyla önemli bir başarıya imza attı. Firmalarımız üretimlerini tanıtma imkanı bulurken, yurt içinden ve yurt dışından çok önemli ticari bağlar kuruldu. Bu sene de ikili görüşmeler (B2B), yurt dışından gelecek alım heyetleri ve sektör paydaşlarımız ile yürüteceğimiz çalışmalarla fuarımızın kapsamını daha da büyüterek sektörümüzü Gaziantep’te buluşturacağız. Şehrimizde fuarcılığın gelişmesine önemli katkılarda bulunacak olan fuarımız, bununla birlikte ekonomik anlamda bir canlılık sağlayacak. Bugün bizleri ağırlayan Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber’e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'e ve fuar paydaşlarımıza kıymetli destekleri ve her zaman yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum.”

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Mete Akcan da fuarın sektörün gelişimine sunacağı katkı ve ihracat açısından önemine dikkati çekerek, hayırlı bir fuar olması temennisinde bulundu.

GSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can Koçak ve Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik de görüşmede, fuara ilişkin yürütülen süreç ve teknik konularda bilgiler verdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan da Kılıçdaroğlu gibi 'CHP arınmalı' dedi!

2026-06-27 12:35 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, Kadir İnanır'ın cenaze töreninde yuhalandı!

2026-06-28 18:10 - Gündem

İstanbul programı iptal edilen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

2026-06-25 10:33 - Siyaset

Arınmak için gelenlerden biri hırsızlıktan hüküm giymiş!

2026-06-24 00:17 - Gündem

'Free İmamoğlu' demişti, Nimet Özdemir AKP'ye katıldı!

2026-06-24 13:29 - Siyaset

Özgür Özel Gaziantep'te: Bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok!

2026-06-27 12:00 - Siyaset

Gözaltına alınan Tamar Tanrıyar adli kontrolle serbest bırakıldı!

2026-06-29 08:48 - Asayiş

Özgür Özel: Yolumuz iktidar yoludur, pusulamız millettir...

2026-06-30 16:52 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nu 'istenmeyen adam' ilan ettiler

2026-06-25 13:33 - Gündem

Trump Erdoğan'ı övdü, müjde verdi: Türkiye'yi memnun edecek bir şeyler yapacağım

2026-06-25 07:38 - Dünya

İlgili Haberler

GASMEK Olimpiyatları'nda Yaz Okulu Finali

00:00 - Yerel

Beykent Sosyal Kompleksi’nde çalışmalar devam ediyor

00:00 - Yerel

“Üreticiden Tüketiciye Tarla Fiyatına” projesi ilgi görüyor

00:26 - Yerel

Gaziantepliler meteor yağmurunu Agro Park’ta izledi

00:00 - Yerel

Şahinbey'in çiftçilere fide desteği sürüyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset