?>

Bünyamin Bozgeyik'ten, Beykoz'da yoğun ziyaret programı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Beykoz ilçesinde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Yerel - 2 gün önce

AK Parti’nin saha çalışmalarına ivme kazandıran "Türkiye Yüzyılı Buluşmaları" aralıksız devam ediyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki temaslarının ardından rota İstanbul’a çevrilirken, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Beykoz ilçesinde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Erken saatlerde AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığında başlayan organizasyon; AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK ve MYK üyeleri, milletvekilleri, üç kademe teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve belediye başkanının katılımıyla koordineli bir şekilde yürütüldü. Kurulan güçlü kadro ile Beykoz’un tüm mahallelerine eş zamanlı ziyaretler yapıldı.

Tokatköy’den Hz. Yuşa Tepesi’ne Adım Adım Beykoz

Günün ilk saatlerinden itibaren Beykoz’u karış karış gezen Bünyamin Bozgeyik; Tokatköy’den Hz. Yuşa Tepesi’ne kadar geniş bir alanda esnafla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasete kazandırdığı "yüz yüze, gönül gönüle" anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Bozgeyik, kapı kapı dolaşarak talepleri doğrudan yerinde dinledi.

 Tokatköy Spor Kulübüne Halı Saha Müjdesi

Saha ziyaretleri kapsamında Tokatköy Spor Kulübünü de ziyaret eden Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, burada gençler ve aileleriyle buluştu. Bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan halı saha talebini dinleyen Bozgeyik, İlçe Belediyesi tarafından ve İlçe Başkanlığının koordinasyonunda halı saha çalışmasının en kısa sürede başlatılacağı müjdesini verdi. Müjde, bölge gençleri ve kulüp yönetimi tarafından sevinçle karşılandı.

Hemşehri Dernekleri ve Teşkilat Mensupları Unutulmadı

Saha temaslarında Gazianteplilerin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını Beykozlulara ileten Bozgeyik; Beykoz’da faaliyet gösteren Tokatlılar, Sinoplular ve Çankırılılar derneklerini ziyaret ederek sivil toplum dayanışmasının altını çizdi. Ayrıca partiye uzun yıllar emek vermiş dava ve gönül dostları da evlerinde ziyaret edildi. İki ayrı hanede gerçekleştirilen ziyaretlerde, partinin emektar üyelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla hazırlanan teşekkür belgeleri takdim edildi.

"İstanbul, Cumhurbaşkanımızın Aşkı ve Sevdasıdır"

Görüşmelerde terörsüz Türkiye hedefinden ekonomiye, spordan yerel ve genel siyasete kadar pek çok başlıkta detaylı istişareler gerçekleştirildiğini belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, değerlendirmesinde şu ifadeler yer verdi: > "Diyarbakır Bağlar ve Mardin Midyat’ın ardından dünkü durağımız İstanbul Beykoz’du. İstanbul, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın aşkı, sevdası ve göz bebeğidir. İstanbul’un her taşını, her sokağını, her kapısını Sayın Cumhurbaşkanımızın selamıyla dolaşmak; vatandaşımızla yüz yüze, el ele, gönül gönüle olmak bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır. Türkiye Yüzyılı’nın samimiyetini sahada, milletimizle birlikte büyütmeye devam ediyoruz."

Haftanın Öne Çıkanları

YENİ Parti'den AKP'li eski bakan hakkında 'hisse' iddiası

2026-09-26 15:22 - Gündem

Adalar Belediyesi AKP'ye geçti!

2026-09-23 12:11 - Siyaset

AKP'li Tayyar'dan Fatma Betül Sayan açıklaması

2026-09-26 21:23 - Gündem

Mansur Yavaş, CHP'den istifa etti!

2026-09-23 14:11 - Siyaset

Doğu ve Güneydoğu illerinde hissedilen deprem oldu!

2026-09-24 10:54 - Gündem

Özgür Özel: AK Parti'nin kara düzenini yerle bir edeceğiz!

2026-09-26 15:29 - Siyaset

Mansur Yavaş'ın ardından 7 belediye başkanı istifa etti!

2026-09-23 16:37 - Siyaset

Akın Gürlek: 46 tüzel kişi, 18 fon ve 42 gerçek kişinin malvarlığı donduruldu

2026-09-26 21:27 - Gündem

Özgür Özel: Sayın Yavaş ve arkadaşlarının alacağı kararlara saygılıyız

2026-09-23 16:41 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a fon tepkisi

2026-09-27 14:57 - Siyaset

İlgili Haberler

Fatma Şahin, Kuzeyşehir Atık Su Arıtma Tesisi’ni inceledi

00:00 - Yerel

Tarihi geçmiş ürün satan iş yeri 3 gün süreyle kapatıldı

00:00 - Yerel

Belkıs İçme Suyu Arıtma Tesisi hayata geçiyor...

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Kabasakız Mahallesi'ne ziyaret

00:20 - Yerel

Bozgeyik’ten Suriye Başkonsolosluğu’na "Hayırlı olsun" ziyareti

00:17 - Yerel

Günün Manşetleri

Fatma Betül Sayan Kaya, 2,2 milyar TL'yi iade mi etti?

13:43 - Gündem

AYM'den YENİ Parti'ye 30 günlük süre

10:54 - Gündem

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu gözaltına alındı!

08:55 - Gündem

Gökhan Günaydın: AKP bağlantılarını açıklayacağız!

15:05 - Siyaset

Bakan yardımcısının damadı gözaltına alındı

14:59 - Asayiş