?>

Teknolojinin nabzı DevFest Gaziantep 2025'te atacak

Şehitkamil Belediyesi ile Google Developers Group (GDG) Gaziantep işbirliğinde düzenlenecek DevFest Gaziantep 2025, teknoloji dünyasının kalbini Gaziantep’te attıracak.

Yerel - 1 gün önce

Şehitkamil Belediyesi ile Google Developers Group (GDG) Gaziantep işbirliğinde düzenlenecek DevFest Gaziantep 2025, teknoloji dünyasının kalbini Gaziantep’te attıracak. Etkinlik, yazılım geliştiricilerden teknoloji girişimcilerine, öğrencilerden sektörel uzmanlara kadar geniş bir kitleyi bir araya getirecek.

Şehitkamil Belediyesi ile Google Developers Group (GDG) Gaziantep işbirliğinde gerçekleştirilecek DevFest Gaziantep 2025 25 Ekim Cumartesi günü Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde teknoloji tutkunlarını bir araya getirecek. Organizasyon, Google teknolojilerine ve yazılım geliştirme ekosistemine ilgi duyan katılımcılara bilgi dolu bir gün sunacak. Etkinlik boyunca mobil uygulama geliştirme, bulut teknolojileri, yapay zekâ, makine öğrenimi, veri bilimi ve analitik çözümler gibi birçok konuda alanında uzman konuşmacılar sunumlar yapacak.

TEKNOLOJİ TUTKUNLARI İÇİN BÜYÜK FIRSAT

DevFest Gaziantep 2025, sadece bir konferans olmanın ötesinde, öğrenme ve deneyim paylaşımı açısından da önemli bir platform oluşturacak. Katılımcılar, sektördeki yenilikleri yakından tanıma, başarılı projelerin hikâyelerini dinleme ve geleceğin teknolojileri hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakalayacak. Tüm teknoloji meraklılarına açık olan DevFest Gaziantep 2025 etkinliği ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliğe dileyen herkes katılabilecek.

YILMAZ’DAN DAVET

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, teknoloji ve inovasyonun artık çağın vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyledi. Yılmaz, “Gençlerimizin ve teknolojiyle ilgilenen tüm vatandaşlarımızın gelişimine katkı sunacak projelere büyük önem veriyoruz. İlçemiz, sadece sosyal ve kültürel değil, teknolojik gelişmelerin de merkezi haline geliyor. Şimdiden tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum. Geleceğin yazılımcılarına ve girişimcilerine ilham verecek herkesi bu önemli organizasyona davet ediyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

İmamoğlu'nun diploma davası 8 Aralık tarihine ertelendi!

2025-10-20 12:31 - Gündem

AKP'ye geçeceği iddia edilen Burcu Köksal'dan açıklama

2025-10-17 11:17 - Siyaset

Kaçan Ünsal Ban için AKP'den ilk yorum: Bağımsız yargıdan kimse kaçamaz

2025-10-15 16:07 - Gündem

Hayri Sucu CHP'den istifa ettiğini duyurdu!

2025-10-19 21:35 - Siyaset

CHP Gaziantep'te yeni İl Başkanı Vakkas Acar oldu!

2025-10-19 19:01 - Gündem

AKP'li Çerçioğlu, İmamoğlu'nun projesini kendi işi gibi anlattı!

2025-10-16 10:35 - Gündem

CHP’den istifa eden meclis üyesi, ödülünü koltukla aldı!

2025-10-17 08:33 - Gündem

Öcalan'dan 'umut hakkı' açıklaması

2025-10-17 13:12 - Gündem

Erdoğan, belediyelere yönelik yeni düzenlemeler yapılacağı sinyalini verdi!

2025-10-14 13:19 - Gündem

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'a göre dünyanın en rahat muhalefeti Türkiye'de!

2025-10-19 14:22 - Gündem

İlgili Haberler

“Umre Ziyareti” öncesi 2. Kafile Tanışma ve Eğitim Toplantısı

00:00 - Yerel

Akıncı: Her damla su, üretimin, emeğin ve geleceğin teminatıdır

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den muhtarlara özel konut projesi

00:00 - Yerel

Kızılhisar Atık Su Arıtma Tesisi projesi tanıtılacak

00:00 - Yerel

Gaziantep'te gazeteciye ölüm tehdidi!

00:06 - Yerel

Günün Manşetleri

200'ün üzerinde İBB çalışanı ifadeye çağrıldı

21:28 - Gündem

Minguzzi'nin katilleri en geç 30 yaşında serbest kalacak!

11:44 - Gündem

Ünlü iş insanı Hamdi Akın, İBB soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı.

10:31 - Gündem

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin siyaseten küçüldüler!

10:00 - Gündem

Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı!

06:47 - Gündem