?>

Sosyal medya fenomeni canlı yayın sırasında bıçaklandı

Brezilya'da yaşayan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Luna Ambrozevicius Abrahão, canlı yayın sırasında eski erkek arkadaşı tarafından 9 yerinden bıçaklandı.

Dünya - 21 saat önce

Brezilyalı 22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Luna Ambrozevicius Abrahão, pazartesi günü sosyal medyada canlı yayın sırasında eski erkek arkadaşı tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

205 binden fazla takipçisi bulunan Abrahão, sosyal medya üzerinden canlı yayın başlattığı sırada, eski erkek arkadaşı Alex Oliviera evine geldi.

Abrahão’nun ifadesine göre Oliviera mutfağa yönelip bıçak aldı ve “Affedersin Marcela” diyerek Abrahão’nun teyzesine seslendikten sonra genç kadına saldırdı. O anlar binlerce kişinin izlediği canlı yayında korku ve panik içinde gerçekleşti.

Canlı yayındaki görüntülerde Abrahão’nun çığlık attığı, yardım istediği ve ambulans çağrılması için yalvardığı anlar yer aldı. Yaralandıktan sonra telefonu çevirip kanlar içindeki vücudunu gösteren Abrahão, çok miktarda kan kaybettiğini belirtti.

Olay yerinde bulunanların hızlı müdahalesi, genç kadının hayatta kalmasını sağladı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Alex Oliviera’nın Abrahão’yu sırtından, ellerinden, ayaklarından ve vücudunun farklı yerlerinden toplam dokuz kez bıçakladığı açıklandı.

Abrahão, saldırı sırasında bıçağı uzaklaştırmaya çalışırken ayağından ciddi şekilde yaralandı ve bu nedenle ameliyata alındı.

Genç kadının şu anda São Paulo’da bir hastanede tedavi altında olduğu ve sağlık durumunun ise stabil olduğu kaydedildi.

Abrahão’nun ifadesine göre çift yaklaşık bir buçuk yıl birlikteydi. Ancak Abrahão kısa süre önce ilişkiyi sonlandırmıştı. Oliviera daha önce genç kadını tehdit etmiş, aracının lastiklerini patlatmış ve olaydan sadece birkaç saat önce de onu yeniden darp etmeye çalışmıştı.

Kadın, o saldırıdan kendini savunarak kurtulmuştu. Abrahão, “Vazo fırlatıp kaçtım” diyerek o anı anlattı.

SALDIRGAN FİRARDA, YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Polis, Oliviera hakkında yakalama kararı çıkardı. Şu anda firari olan şüpheli hakkında kadına yönelik şiddet ve cinayete teşebbüs suçlamaları bulunuyor. Abrahão’ya koruma kararı verildi. Genç kadın, “Onun yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum” dedi.

Abrahão, saldırı sonrası sosyal medyada bir açıklama yaparak yaşananların ardından sessizliğe ihtiyaç duyduğunu belirtti:

“Arkadaşlar, şu an açıklama yapmak istemiyorum. Lütfen bu sürece saygı gösterin. Yorgunum, üzgünüm, canım yanıyor. Sürekli açıklama isteyen insanlar ve medya baskısı beni daha da yoruyor. Bugün sadece dinlenmek ve ameliyatlarımı olmak istiyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan yine doğal gazı müjdeledi!

2025-05-17 16:07 - Siyaset

ORC anketinden AKP'ye kötü haber! 2 şehir el değiştirdi...

2025-05-16 18:58 - Siyaset

Özgür Özel ‘2 milyon’ demişti… Emniyet ve AKP’ye göre ‘70 bin’ yurttaş katılmış

2025-05-20 01:09 - Siyaset

Esila Ayık'tan ilk açıklama: Gençleri geleceğe küstürmeyin

2025-05-15 13:03 - Gündem

Ekrem İmamoğlu seçimi ilk turda kazandı!

2025-05-18 11:56 - Siyaset

Arif Kocabıyık yeniden tutuklandı!

2025-05-15 10:09 - Gündem

İmamoğlu'na hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı için kararı

2025-05-21 17:14 - Gündem

Gazeteci İsmail Saymaz'ın ev hapsi kaldırıldı!

2025-05-16 15:12 - Gündem

TÜSİAD davasında ara karar açıklandı

2025-05-20 14:09 - Gündem

DEM Partili Bakırhan'ın 'Korucular çobanlık yapsın' sözlerine tepki yağıyor!

2025-05-15 17:55 - Siyaset

İlgili Haberler

Kuzey Kore’de savaş gemisi fiyaskosu: Kim Jong-un öfkeden çılgına döndü

00:05 - Dünya

Fransa’da sel alarmı: Can kaybı artıyor

00:39 - Dünya

650 yıllık kulede facia kıl payı atlatıldı

00:00 - Dünya

Avrupa'nın en güçlü mafyası Ndrangheta’ya dev operasyon: 200 şüpheli, 97 gözaltı

00:09 - Dünya

Cezaevlerine cep telefonu operasyonu: Suç ağı deşifre edildi

00:00 - Dünya

Günün Manşetleri

Son Dakika... İBB'ye 3. dalga operasyonunda 13 kişi tutuklandı!

18:38 - Gündem

MSB kaynaklarından Yunanistan'a tepki: İyi niyetli olmadığı gibi akıllıca bir adım da değil

13:09 - Gündem

İBB'den 'Yalanlar ve Gerçekler' açıklaması

12:07 - Gündem

Son Dakika... Özel Halk Otobüsleri kontak kapatmıştı: İBB ile anlaşma sağlandı!

10:38 - Gündem

Oğuz Murat Aci’nin eşi şikayetini geri çekti... Babası feryat etti: 'O parada boğulsun!'

10:08 - Gündem