?>

Şehitkamil'de özverili karla mücadele çalışması

Gaziantep’i etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Şehitkamil Belediyesi, güçlü ekipman altyapısı ve özverili personeliyle kapsamlı bir karla mücadele çalışması yürüttü.

Yerel - 9 ay önce

Gaziantep’i etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Şehitkamil Belediyesi, güçlü ekipman altyapısı ve özverili personeliyle kapsamlı bir karla mücadele çalışması yürüttü. Geceden itibaren sahaya inen ekiplerin titiz çalışmaları sayesinde ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı, günlük yaşam kesintiye uğramadı.

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren adeta mahallelere konuşlandı. Ana arterler, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürülürken; hastane, kamu kurumları, okul ve yoğun kullanılan alanlarda öncelikli müdahaleler gerçekleştirildi. Ekipler, olası buzlanma ve ulaşım aksaklıklarına karşı sürekli teyakkuz halinde görev yaptı.

KAR SOSYAL HAYATA ENGEL OLMADI

Yoğun ve planlı çalışmalar sayesinde kar yağışı, ilçe genelinde sosyal hayatı olumsuz etkilemedi. Ulaşım güvenli bir şekilde sağlanırken, cadde ve sokaklar açık tutuldu. Vatandaşlar günlük işlerini sorunsuz şekilde sürdürürken, belediye ekipleri sahadaki çalışmalarını gece gündüz demeden devam ettirdi.

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON SAĞLANDI

Şehitkamil Belediyesi, karla mücadele sürecinde ilgili tüm kurumlarla koordineli bir çalışma yürüttü. Ekipler, gelen ihbar ve taleplere hızlı bir şekilde müdahale ederek vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti. Özellikle riskli bölgelerde önleyici tedbirler artırıldı. Vatandaşlar kar yağışı başlamadan çalışmalarına başlayan Başkan Umut Yılmaz ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

SAHADAYIZ, SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, karla mücadele çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Gaziantep’i etkisi altına alan kar yağışına karşı tüm ekiplerimizle sahadayız. Hemşehrilerimizin güvenliği ve günlük yaşamın aksamaması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalıştı. Çok şükür ilçe genelinde olumsuz bir durum yaşanmadı. Çalışmalarımız durmadan devam edecek” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

TFF'nin eski başkan vekili ve 3 kişi serbest bırakıldı!

2025-12-25 12:06 - Spor

Galatasaray efsanesi Gökmen Özdenak hayatını kaybetti!

2025-12-31 19:57 - Spor

Futbolda bahis soruşturması: Erden Timur ve 29 kişi hakkında gözaltı kararı

2025-12-26 08:17 - Spor

Fenerbahçe'den olağanüstü seçimli genel kurul kararı!

2025-12-31 17:40 - Spor

Şeyma Subaşı yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı!

2025-12-31 19:47 - Asayiş

Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de: MTV, damga vergisi ve harçlara zam...

2025-12-31 11:05 - Ekonomi

Yargıdan CHP İstanbul İl Kongresi için yeni karar

2025-12-30 13:33 - Gündem

Yalova'daki IŞİD operasyonunda 3 polisimiz şehit oldu!

2025-12-29 13:59 - Asayiş

25 ilde eşzamanlı IŞİD operasyonları: 125 gözaltı!

2025-12-31 11:00 - Asayiş

Artvin'de çığ düştü: Mahsur kalan çobanlar var!

2025-12-31 14:32 - Asayiş

İlgili Haberler

GastroAntep Kültür Yolu Festivali başlıyor...

00:00 - Yerel

Yılmaz, Viyana’da düzenlenen konferansa katıldı

00:00 - Yerel

Kamu Sen'den Oğuzeli Belediyesi'nde mobbing iddiası

10:27 - Yerel

SEDDK'dan devrim niteliğinde düzenleme

00:12 - Yerel

Bünyamin Bozgeyik'ten, Beykoz'da yoğun ziyaret programı

00:31 - Yerel

Günün Manşetleri

T24 hakkında kapatma kararı

16:25 - Gündem

Fon soruşturmasında 5'inci dalga: 34 gözaltı kararı

15:26 - Asayiş

AKP’li Nihat Zeybekci de ‘fon’ mağduru çıktı!

10:46 - Gündem

Ümit Özdağ: Bir açgözlü çete Türk milletine ağır zarar vermiştir

10:01 - Siyaset

Deniz Yavuzyılmaz'ın eşi hakkında soruşturma başlatıldı

17:22 - Gündem