?>

Sedat Peker’den vazgeçmeyen MHP'li kim?

MHP Kocaeli İl Eski Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, Peker’le fotoğraflarını sosyal medya hesabında tutmaya devam ediyor.

Gündem - 5 yıl önce

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'le geçmişte sık sık yan yana gelerek fotoğraf çektiren birçok isim Peker’in çektiği videolar sonrası bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Ancak MHP Kocaeli İl Eski Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, Peker’le fotoğraflarını sosyal medya hesabında tutmaya devam ediyor.

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker geçtiğimiz aylarda çektiği videolar ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında önemli iddialar ortaya atan Peker, Youtube’da oldukça yüksek bir izlenme kaydetmişti.

Videoların ardından daha önce Peker’le yakın olduğu bilinen birçok ünlü isim ve iş insanı Peker’le olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı. Ancak MHP’lilerin ‘İşimiz olmaz’ sözünün aksine MHP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, Peker’le olan fotoğraflarını sosyal medyasında sergilemeye devam ediyor.

FOTOĞRAFLARI KALDIRMIYOR

MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü’nün döneminde İl Başkan Yardımcılığı yapan Yaşar Arslan’ın Peker’le yakınlığı herkesçe biliniyor. İstanbul’da ortak olduğu işletmenin açılışına Peker’i de çağıran Arslan, açılıştaki fotoğrafları ve ailesinin Peker’le çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşmıştı. Peker’in videoları sonrası ülkede birçok operasyon yapılarak, Peker’e yakın isimler gözaltına alınmıştı. Ancak bu olaylara rağmen Arslan fotoğrafları hala kaldırmadı. Arslan’ın sosyal medya hesabında Peker’le olan fotoğraflarının durduğu görüldü.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

(kocaelibarisgazetesi)

Haftanın Öne Çıkanları

Bülent Arınç: CHP'nin oyları artıyor!

2021-10-19 15:32 - Siyaset

Yolsuzlukları savcıya anlatan zabıta kovuldu!

2021-10-18 07:44 - Gündem

Sedat Peker’den vazgeçmeyen MHP'li kim?

2021-10-19 22:44 - Gündem

Başak Demirtaş HDP'nin cumhurbaşkanı adayı mı?

2021-10-17 08:46 - Siyaset

Son anket: CHP, AKP'yi yakaladı!

2021-10-17 09:14 - Siyaset

Benzin ve motorine büyük zam geldi!

2021-10-15 10:27 - Ekonomi

'FETÖ taktiği' demek, İçişleri Bakanı'na yakışmaz!

2021-10-13 16:59 - Siyaset

Bülent Arınç fıkra ile Erdoğan'ı eleştirdi...

2021-10-19 16:38 - Gündem

İşte, SADAT hakkında bilinmeyen her şey...

2021-10-16 16:05 - Gündem

Okullara 29 Ekim'de 'İzmir Marşı' uyarısı!..

2021-10-19 08:20 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı!

21:38 - Gündem

İBB davasında mahkeme başkanı salonu terk etti, 31. celse görülemedi!

13:52 - Gündem

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Erdoğan 'doğurganlık hızının' düşmesinden yakındı!

16:21 - Gündem

Günün Manşetleri

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten Gaziantep’in afet bölgesi ilan edilmesi için kanun teklifi

18:52 - Siyaset

Öztürkmen’den Gaziantep için Meclis araştırma önergesi

18:49 - Siyaset

Vakkas Açar: Gaziantep acilen afet bölgesi ilan edilmeli

18:48 - Siyaset