?>

Sedat Peker'e dönüş yolu kapandı!

Geçtiğimiz aylarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birkaç kez telefonda görüştüğü ortaya çıkan ve Türkiye'ye döneceği iddia edilen suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında mahkemeden dikkat çeken bir karar geldi.

Gündem - 1 yıl önce

Geçtiğimiz aylarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birkaç kez telefonda görüştüğü ortaya çıkan ve Türkiye'ye döneceği iddia edilen suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında mahkemeden dikkat çeken bir karar geldi. İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi, 16 Mayıs'ta görülen duruşmada, Peker'in kırmızı bülteninin kaldırılması talebini reddetti.

2021 yılında internet üzerinden yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialar ile Türkiye'de siyaset gündemini sarsan çete lideri ve suç örgütü yöneticisi Sedat Peker hakkında İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nden dikkat çeken bir karar geldi. Sözcü'de yer alan habere göre, Peker'in geçtiğimiz aylarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birkaç kez telefonda görüştüğü ortaya çıkmış ve Peker'e 'Türkiye'ye dönüş yolunun' açılmaya çalışıldığı öne sürülmüştü. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sedat Peker'e ait görüntülere “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene… Allah bes baki heves.” notunu düşmesi ile söz konusu iddialar alevlenirken, Peker hakkında kritik bir karar alındı.

MHP'NİN AÇTIĞI KAPIYI MAHKEME KAPATTIGazeteci Alican Uludağ'ın haberine göre; İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi, 16 Mayıs'ta görülen duruşmada, Sedat Peker'in kırmızı bültenin kaldırılması talebini reddetti. Duruşma, 28 Kasım'a ertelendi.  Alınan bu kararla birlikte hakkında 194 ülkede yakalama kararı bulunan Peker'in Türkiye'ye dönüşü de engellenmiş oldu.   

Haftanın Öne Çıkanları

Zirai donla üzen nisan yağışlarla sevindirdi

2025-05-15 00:00 - Tarım

Erdoğan yine doğal gazı müjdeledi!

2025-05-17 16:07 - Siyaset

ORC anketinden AKP'ye kötü haber! 2 şehir el değiştirdi...

2025-05-16 18:58 - Siyaset

Esila Ayık'tan ilk açıklama: Gençleri geleceğe küstürmeyin

2025-05-15 13:03 - Gündem

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok protesto!

2025-05-14 23:53 - Spor

HKP Genel Başkanı Ankut: Asıl oyun şimdi başlıyor...

2025-05-13 03:46 - Siyaset

Arif Kocabıyık yeniden tutuklandı!

2025-05-15 10:09 - Gündem

Ali Koç, kongre için imza toplayan derneği bastı!

2025-05-18 11:27 - Spor

Ekrem İmamoğlu seçimi ilk turda kazandı!

2025-05-18 11:56 - Siyaset

Bilal Erdoğan: Gelir artınca çocuk sayısı azalıyor!

2025-05-18 10:50 - Gündem

İlgili Haberler

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Erdoğan, DEM Parti İmralı Heyeti ile görüştü

19:33 - Gündem

Madenciler Bakanlık önünde üçüncü kez gözaltına alındı!

19:28 - Gündem

Özgür Özel hakkında bir fezleke daha Meclis Başkanlığına sunuldu!

15:36 - Gündem

Çerçeve yasa TBMM'de kabul edilerek kanunlaştı!

22:40 - Gündem

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset