?>

'Parsel parsel satanlardan hesap soracağım'

Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası’ programının ikinci hafta konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu.

Gündem - 6 yıl önce

Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası’ programının ikinci hafta konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu.

Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası' bu akşam başkent Ankara'da. İlk bölümüyle izlenme rekorları kıran TELE1’deki programın konuğu, kısa sürede Ankara halkının güvenini ve sevgisini kazanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu.

“SON 10 YIL İÇİNDE İMAR RANTI VAR”

Eski ATO Başkanı Sinan Aygün’ün suç duyurusuyla ilgili konuşan Yavaş, “Ankara’da son 10 yıl içinde imar rantı var. Hep de aynı kişiler yapıyor bu işi. İmar değişikliğinde 30 milyar lira birilerinin cebine gitti. Ben bunu Meclis’te de gündeme getirdim. 80 dosya var, okul yapılması karşılığında hukuksuz olarak verilen” dedi.

Aygün hakkında suç duyurusunda da bulunan Yavaş, “AKP’li Yalçın Akdoğan, FETÖ’cülerin arsa ve mülkleri satıp yurtdışına kaçtığını söylüyor ve bu hisseleri kimsenin almamasını istiyor ancak Sinan Aygün gidip bu arsalardan satın alıyor. Ben buradan cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulunuyorum bu konuda” ifadelerini kullandı.

Sinan Aygün’den gelen mesajları da gösteren Yavaş, “Sinan Aygün benimle sürekli görüşmek istedi ama ben reddettim” dedi. Yavaş, göreve geldiği günden beri Meclis’te kimseye rant sağlanmadığını söyledi ve imar baronlarına geçit vermeyeceklerini belirtti.

“PARSEL PARSEL SATANLARDAN HESAP SORACAĞIM”

Yavaş, “Seçim öncesi halk bunlara gereken dersi verdi ama akıllanmadılar. Yeni bir kumpasın peşindeler. Parsel parsel Ankara’yı satanların hepsinden hesap soracağım.” ifadelerini kullandı.

 !#**h18848**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

Haftanın Öne Çıkanları

Arap sevicilik ve istiklal marşı düşmanlığı

2019-12-20 10:00 - Gündem

Mehmet Kaplan güven tazeledi

2019-12-14 23:31 - Spor

Dikkat! yarın Gaziantep'te bu yollar kapalı...

2019-12-20 21:42 - Gündem

Burhan Bozgeyik’ten tarihe ışık tutacak üç kitap

2019-12-17 20:55 - Kültür & Sanat

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yıl dönümü

2019-12-20 09:34 - Yerel

Vehbi Dinçerler Fen Lisesi öğrencileri bilgilendirildi

2019-12-19 19:30 - Eğitim

Uzm. Dr. Mehmet Ateş, Medicalpark’ta

2019-12-20 09:44 - Sağlık

Kaplan, Gaziantep’in eğitim sıralamasını sordu

2019-12-17 20:28 - Siyaset

Mehmet Erdemoğlu mezarı başında törenle anıldı

2019-12-16 17:59 - Yerel

Çöken mesleki eğitim ve kangren olan işsizlik

2019-12-16 23:17 - Eğitim

İlgili Haberler

Erdoğan: Bölgeye petrolün değil, insanlık onurunun nazarından bakmaya devam edeceğiz

21:04 - Gündem

CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da gerçekleştirdi

10:27 - Gündem

Karaman’da skandal: İstiklal Marşı'nı Arapça okuttular!

19:29 - Gündem

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

19:40 - Gündem

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı!

07:51 - Gündem

Günün Manşetleri

CHP’li Meriç’ten otoyol özelleştirmesine tepki: Geçiş ücreti 270 TL’ye çıkabilir!

11:44 - Siyaset

CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da gerçekleştirdi

10:27 - Gündem

Kemal Okuyan: İnsanlığın Küba’ya borcu var

10:23 - Siyaset

Bora Zor: Dezenformasyonun ilacı doğru haberi artırmaktır

10:21 - Yerel

CHP Gaziantep Örgütü Nizip’te buluştu

00:41 - Siyaset