"Oğuzeli’ni hak ettiği seviyeye taşımak istiyorum"

CHP Oğuzeli Belediye Başkan aday adayı Ahmet Bozgeyik, "Oğuzeli hak ettiği yerde değil. Bir yetki almak ve Oğuzeli’nin hak ettiği seviyeye taşımak istiyorum. Gaziantep ve Oğuzeli sevdalısı bir adamım" dedi.

Siyaset - 5 yıl önce

CHP Oğuzeli Belediye Başkan aday adayı Ahmet Bozgeyik, "Oğuzeli hak ettiği yerde değil. Bir yetki almak ve Oğuzeli’ni hak ettiği seviyeye taşımak istiyorum. Gaziantep ve Oğuzeli sevdalısı bir adamım" dedi.

CHP Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bozgeyik, “Oğuzeli gelişecek, Oğuzeli kalkınacak, Oğuzeli zenginleşecek, Oğuzeli kazanacak, Her şeyden önce Oğuzeli barışacak. Eskisi gibi kentli, köylü ayrımı olmayacak. İlçemiz hepimizin ilçesi, İnsana insan gibi yaşam alanları sunmak adına geliyoruz!” dedi.

Ahmet Bozgeyik, ilçenin her noktasında iz bırakacak projeleri hayata geçirmek için aday adayı olduğunu belirterek, “İlçemizi daha yaşanılabilir kılacak ve sinerji katacak işlere imza atmak istiyoruz. Bize düşen görev, gece ve gündüz demeden halkımızla birlikte çalışmak. Bize düşen kaynakları israf etmeden görev yapmaktır” ifadelerini kullandı.

OĞUZELİ HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Bozgeyik, aday gösterilmesi halinde Mart 2019'daki yerel seçimde rekor bir oyla Oğuzeli Belediye Başkanı seçileceğini söyledi. CHP'li Bozgeyik, “Oğuzeli’nin bir kaldıraca ihtiyacı var; o kaldıraç benim” ifadelerini kullandı. Bozgeyik, “Oğuzeli hak ettiği yerde değil. Bir yetki almak ve Oğuzeli’nin hak ettiği seviyeye taşımak istiyorum. İlçenin  refah seviyesini, esnafın  gelirini artıracak projelere imza atmak istiyorum. Gaziantep ve Oğuzeli sevdalısı bir adamım” dedi.

MODERN BİR OĞUZELİ İNŞA ETMEK İÇİN ADAY

Ahmet Bozgeyik, herkesin dilediğince yaşayabileceği modern bir Oğuzeli inşa etmek için aday olduğunu vurguladı. Başarısız bir belediyeyi devralıp hizmet çıtasını yükseltmek için aday olduğunu vurgulayan Bozgeyik,  “Liyakatimle eşitlikçi, işgalsiz ve rantsız belediyeciliğe hazırım" dedi. Bozgeyik, hayal edilen yüksek şehirciliği yaratmayı hedeflediğini belirterek, “Çağdaş bir kente ve uygar bir halka hizmet vermek için öncelikle yapılması gereken altyapı, ulaşım gibi rutin belediye görevleri ötesinde asıl hizmet unsurları kültür merkezleri, spor salonları, sağlık yapıları, öğrenci yurtları, dinsel yapılar, kent parkları, sanat alanları ve müzelerdir.  Oğuzeli’nin bu tür projelere ihtiyacı var” diye konuştu.

HALKLA BİRLİKTE YÖNETİM, SAYDAM BELEDİYECİLİK

CHP’nin halkla birlikte yönetim, saydam belediyecilik, sağlıklı yaşam hakkı, insanların mutlu olması gibi yerel yönetim reformlarının ışığında hareket edeceğini ifade eden Ahmet Bozgeyik, “Kendimizi değil kentimizi, kendi çocuklarımızın değil halkın çocuklarının geleceğini düşünerek, 31 Mart 2019 tarihinde ortak ve yeni bir geleceği hep birlikte ve el ele inşa edeceğiz" dedi.  CHP'nin halkçı yerel yönetim modelinin hizmetlerin yerinden ve etkin bir şekilde halka sunulmasını ve hakça paylaşımın gerçekleştirilmesini esas aldığını söyleyen Bozgeyik, “Yerel yönetim sınırlarında yaşayan herkesin, insan olmasından doğan hakkı gereği, hiçbir ayrıma tabi tutulmaksızın, yerel ve ortak gereksinimlerinin evrensel standartlarda ve kaliteli bir biçimde karşılanması, bu suretle de insanların yaşam kalitelerinin arttırılması" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Esra Karabağ, Türkiye Şampiyonu

2018-11-29 18:21 - Spor

Gaziantep Adliyesi'ne 7 yeni mahkeme

2018-11-29 13:15 - Yerel

Ergenekon kumpası resmen çöktü!

2018-11-30 17:31 - Gündem

Gaziantep'te 10 adrese eş zamanlı operasyon

2018-12-01 20:06 - Asayiş

Gül: Fatma Şahin, Gaziantep’in bacısıdır

2018-12-01 20:40 - Siyaset

Cv Hazırlama ve Staj etkinliği

2018-11-30 09:57 - Eğitim

Bekir Öztekin adaylıktan çekildi

2018-12-04 12:00 - Siyaset

Niran Ünsal, Sess 27'de sahne aldı

2018-12-04 11:19 - Yerel

Dr. İsmail Temur'dan halka açık sağlık konferansı

2018-11-29 12:50 - Sağlık

Gaziantep'te trafoda şüpheli ölüm!

2018-12-01 22:03 - Asayiş

İlgili Haberler

Erdoğan: Cumhur İttifakı’nda hiçbir sorun yok!

17:59 - Siyaset

Mansur Yavaş ve eşinin mal varlığı ABB binasına asıldı

21:20 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten Göç Bakanlığı kanun teklifi

08:50 - Siyaset

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

21:44 - Siyaset

DEM Parti, Özgür Özel'i ziyaret etti

19:15 - Siyaset

Günün Manşetleri

Gaziantep FK, Hatayspor'la 1-1 berabere kalarak fırsat tepti

21:03 - Spor

Galatasaray, Sivasspor'u 6 golle geçerek rekor kırdı

20:58 - Spor

SGK Başkanına 3 ayrı maaş ve 3 ayrı makam aracı

17:41 - Gündem

Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!

08:33 - Gündem

Şehitkamil'de 591 milyon liralık ihale kime gitti?

07:01 - Gündem