?>

Neden komutanlar değil Erdoğan'ın damadı açıkladı?

Erdoğan'ın damadı olan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk'ün yatı 'Savarona' ile TCG Anadolu gemisinin vatandaşların ziyaretine açılacağını duyurması tepki çekti.

Gündem - 1 ay önce

Erdoğan'ın damadı olan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk'ün yatı 'Savarona' ile TCG Anadolu gemisinin vatandaşların ziyaretine açılacağını duyurması tepki çekti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TCG Anadolu gemisinde düzenlenen “TEKNOFEST Mavi Vatan” etkinliği kapsamında İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilecek geçit törenine ilişkin açıklamalarda bulundu. 30-31 Ağustos 2025 tarihlerinde Boğaz’da yapılacak etkinlik, Bayraktar’ın duyurusuyla tartışmalara yol açtı.

Neden komutanlar değil Erdoğan'ın damadı açıkladı?Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk'ün yatı 'Savarona' ile TCG Anadolu gemisinin vatandaşların ziyaretine açılacağını duyurması tepki çekti.https://t.co/ZFLkjKNqre@emrkongar pic.twitter.com/RToNyC4c8A

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) August 25, 2025

Selçuk Bayraktar, TCG Anadolu’da yaptığı konuşmada, 17-21 Eylül 2025’te İstanbul’da düzenlenecek TEKNOFEST’e dikkat çekti.

Bayraktar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni (KKTC) “Mavi Vatan’ın incisi” olarak nitelendirerek, etkinliğin KKTC’de de büyük bir coşkuyla kutlandığını belirtti.

Ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenecek “TEKNOFEST Mavi Vatan” etkinliği hakkında bilgi verdi.

'30-31 AĞUSTOS'TA ZİYARET AÇILACAK'

Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda TEKNOFEST Mavi Vatan geçişindeyiz. TCG Anadolu’dayız. Milli fırkateynimiz, denizaltımız ve donanmamızın güzide eserlerinin bulunduğu bir konvoy olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen bu etkinlikte, TEKNOFEST Mavi Vatan yarışmaları da yer alıyor. Az sonra Boğaz geçişi yapılacak ve gemiler İstanbul Tersanesi’ne ulaşacak. 30-31 Ağustos’ta TCG Anadolu ve Savarona tüm milletimize ziyarete açılacak. Herkesi bekliyoruz.”

'TÜRKİYE AİLE ŞİRKETİ Mİ?'

Kamuya ait TCG Anadolu ve Savarona gemilerinin etkinlik duyurusunun, bir özel şirket yöneticisi olan Selçuk Bayraktar tarafından yapılması sosyal medyada sert eleştirilere neden oldu.

Kullanıcılar, “Türkiye bir aile şirketi mi?” yorumlarıyla tepkilerini dile getirdi. Etkinlik duyurusunun Deniz Kuvvetleri Komutanı veya Donanma Komutanı gibi resmi bir yetkili yerine Bayraktar tarafından yapılmış olması, tartışmaları alevlendirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Aydın'da Çerçioğlu protestosu: Konser alanı boş kaldı!

2025-08-22 07:49 - Gündem

Aydın'da Çerçioğlu büyük öfke: 344.003 kez haram olsun!

2025-08-18 16:16 - Siyaset

Bahçeli, tutuklanan Selahattin Yılmaz'a sahip çıktı

2025-08-19 12:50 - Gündem

Neden komutanlar değil Erdoğan'ın damadı açıkladı?

2025-08-25 10:36 - Gündem

İmamoğlu aday olmazsa yerine Mansur Yavaş mı gelecek?

2025-08-21 11:23 - Siyaset

Oda başkanı dehşet saçtı: Kadın çalışanı ile arkadaşını öldürüp intihar etti!

2025-08-23 10:37 - Asayiş

Mehmet Şimşek'in hedefinde bu kez düğünler var

2025-08-24 15:31 - Ekonomi

Avrupalı belediye başkanları İmamoğlu için İstanbul'a geliyor

2025-08-25 09:31 - Dünya

Fatih Keleş'e de avukat gitmiş: İfadeyi doğrularsan kurtulursun!

2025-08-18 16:04 - Gündem

Özgür Özel: İmamoğlu, Erdoğan'ı 5. kez yenecek diye içeride tutuluyor!

2025-08-20 13:59 - Siyaset

İlgili Haberler

Hikmet Çetin hastaneye kaldırıldı!

17:15 - Gündem

Serdar Öktem cinayetinde gözaltı sayısı arttı!

13:37 - Gündem

Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık tutuklandı!

11:09 - Gündem

Ödül töreninde Tamer Karadağlı protestosu...

09:01 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar'dan Sumud yolcularına sert tepki!

08:56 - Gündem

Günün Manşetleri

Öztürkmen: Esad gitti ama Suriyeliler gitmiyor!

00:00 - Siyaset

Yıldırım: Etkin yapı denetimi bir tercih değil hayati zorunluluk

00:00 - Yerel

Gaziantep'te “Kentsel Hareketlilik İnisiyatifi” toplantısı

00:00 - Yerel

Hikmet Çetin hastaneye kaldırıldı!

17:15 - Gündem

AKP'ye geçen belediye başkanları Erdoğan'ın elini öpme yarışına girdi!

15:07 - Siyaset