?>

Motokurye Göçer'in eşinden dikkat çeken açıklama

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne yol açıtğı motokuryenin eşi: Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi.

Gündem - 2 yıl önce

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne yol açıtğı motokuryenin eşi: Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi.

Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud'un çarpmasıyla ölen motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, "O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi. Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi" dedi.

İstanbul Fatih'te motosiklet sürücüsü kurye Yunus Emre Göçer, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud, motosiklete arkadan çarpmasıyla hastaneye kaldırıldı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Göçer, yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti. Yunus Emre'nin 1'i engelli 2 çocuğu vardı.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu, Göçer'in ölümüne sebep olmasına rağmen polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Savcılık şüpheli Mohamud hakkında dün yurt dışına çıkış yasağı koymuştu. Ayrıca kurye Göçer'in ölümünden sonra polisin kaza tutanağında kusurlu olmadığı belirtilen Mohamud için yeni bir rapor istenmişti.

Adli trafik bilirkişisi tarafından hazırlanan ve savcılığa dün sunulan raporda, Yunus Emre Göçer'in kusuru olmadığı, Somali cumhurbaşkanının oğlunun kusurlu olduğu belirtilmişti. Soruşturmayı yürüten savcılık, Mohamud için yakalama kararı talep etmişti.

Ortaya çıkan bilgilerde Mohamud'un yakalama kararı çıkmadan önce Türkiye'den kaçtığı anlaşıldı.

'EŞİMİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN, KAÇMASINA GÖZ YUMAN HERKESTEN ŞİKÂYETÇİYİM'

Motokurye Göçer'in eşi Öznur Göçer, eşinin ölümüyle alakalı konuştu.

Eş Göçer, “O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi" dedi.

Öznur Göçer şunları söyledi:

“Eşimin ölümüne neden olan, kaçmasına göz yuman herkesten şikâyetçiyim. O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi. Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. Eşimin motokurye arkadaşları ve kamuoyu baskı göstermeseydi belki de eşimin intihar ettiğini söyleyip olayı kapatacaklardı. Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. Eşimin motokurye arkadaşları ve kamuoyu baskı göstermeseydi belki de eşimin intihar ettiğini söyleyip olayı kapatacaklardı. Yetkililer gereğinin yapılacağını söylüyor ancak ben bu söylenenlere ikna olamıyorum"

Haftanın Öne Çıkanları

İsrail askerlerine Türk malı termal tayt iddiası...

2023-12-03 18:00 - Gündem

Üniversitede para karşılığı kayıt skandalı! 

2023-12-07 10:48 - Gündem

Emre Kongar'dan Fatih Portakal'a sert tepki!

2023-12-05 21:32 - Gündem

Ender Saraç'la ilgili bomba iddialar...

2023-12-09 11:26 - Gündem

Gaziantep'te yağış hayatı felç etti, araçlar mahsur kaldı!

2023-12-08 23:21 - Yerel

CFE Halı Fuarı'nda Angel ve Stefany Halı ilgi gördü

2023-12-08 08:47 - Yerel

Ümit Dikbayır: Beni değil adaleti ihraç ettiler!

2023-12-07 16:11 - Siyaset

Bu kez de 'Ponzi Mine' vurgunu! Listede kimler yok ki...

2023-12-07 08:36 - Magazin

Fatih Altaylı: Asıl korkak Meral Akşener’in ta kendisi

2023-12-07 16:00 - Gündem

AKP’li Külünk: 1 Nisan sabahı erken seçim konuşulur 

2023-12-04 17:44 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP'den AKP'ye geçen Çakır, emeklileri hedef aldı!

12:42 - Gündem

Özgür Özel: Mağdurlara faiz maddeli boş senetler imzalatmıyoruz!

21:29 - Gündem

Son Dakika: Fatih Ürek hayatını kaybetti...

21:28 - Gündem

Aziz İhsan Aktaş davasında dördüncü gün sona erdi!

11:11 - Gündem

AKP'li Özlem Çerçioğlu'ndan Özgür Özel hakkında suç duyurusu

20:40 - Gündem

Günün Manşetleri

Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan 11 kişi serbest!

19:06 - Asayiş

Özgür Özel'den, AKP'li Hatipoğlu'na 'saat' tepkisi

15:26 - Siyaset

CHP'den AKP'ye geçen Çakır, emeklileri hedef aldı!

12:42 - Gündem

Gözaltına alınan Mika Raun'un ifadesi ortaya çıktı

21:26 - Asayiş

Hasan Can Kaya ve Reynmen gözaltına alındı!

08:15 - Asayiş