?>

Meclis üyeleri, gözaltındaki Başkan Tutdere’nin gönderdiği mektubu okudu

Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeleri, gözaltına alınan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin Vatan Emniyet Müdürlüğündeki nezarethaneden gönderdiği mektubu okudu.

Gündem - 6 ay önce

Meclis Üyeleri ve belediye başkan yardımcıları Mersin Caddesinde devam eden çalışmaların olduğu alana gelerek birlik mesajı verdi.

Başkan Tutdere’nin nezarethaneden gönderdiği mektubu okuyan Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Ufuk Bayır, "Bizler bu açıklamayı makamda da yapabilirdik ama tercih etmedik. Başkanımızın da dediği gibi mutlu bir Adıyaman’ı inşa etmek için sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.

"HEPİNİZ ÇOK RAHAT OLUN"

Bayır, Başkan Abdurrahman Tutdere’nin gönderdiği mektubu okuyarak, "Bizler birlikte küllerinden yeniden doğan 31 Mart seçimindeki duruşu ile tüm Türkiye’ye sesini duyuran, Adıyaman için çalışmaya devam edeceğiz. Aynı heyecan, aynı şeffaflık ve cesaretle çalışacağız. Kısa süreliğine aranızda ve yanınızda olamasam da, biliyorum ki sizler kenetlenerek daha çok çalışacaksınız. Birliğinizi bozmadan çalışmanızı aralıksız sürdürün. Hepiniz çok rahat olun. Başkanınız olarak hukuk ve adalet dışı hiçbir iş ve işlemin içinde olmadım, olmayacağım da. Adıyaman halkına olan bağlılığıma ve Adıyaman’ın yeniden inşası için gösterdiğim çaba ve çalışmaya hepiniz şahitsiniz. Sizler belediyemize ve halkımıza sahip çıkarak yokluğumu aratmayacaksınız. Vatan Emniyet Müdürlüğü nezarethanesinden en derin selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Bir hukuk adamı olarak adalete olan güvenim tamdır" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat Ferrari'sini geri istiyor! Mahkemeye başvurdular

2025-07-02 00:07 - Magazin

Adana'da hasat sürüyor: En iyisi tarlada 2,5 TL!

2025-07-06 00:45 - Tarım

Mansur Yavaş'tan gözaltılara tepki: Para verilen AKP'liler nerede?

2025-07-05 10:14 - Siyaset

AKP'li Bozdağ erken seçim için yeşil ışık yaktı

2025-07-06 16:30 - Siyaset

Doğalgaza yüzde 24,6 zam!

2025-07-02 09:59 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı maaşı zamlandı: Emekliye 2 kuruş, Erdoğan’a 34 bin TL!

2025-07-04 13:59 - Ekonomi

Galatasaray, Victor Osimhen ile 3 yıllığına anlaştı

2025-07-07 19:46 - Spor

Saray'dan Erdoğan'ın adaylığına formül: Erken seçim tarihi verdi

2025-07-02 12:39 - Siyaset

Son 6 ayda AKP 256 bin üye kaybetti, CHP 370 bin yeni üye kazandı

2025-07-07 18:00 - Siyaset

Gazeteci Nihat Genç hayatını kaybetti: Siyasi isimlerden başsağlığı mesajları...

2025-07-04 17:08 - Siyaset

İlgili Haberler

Dilek İmamoğlu: Biz susarsak, haksızlık normalleşir...

11:35 - Gündem

Özgür Özel'den Erdoğan'a emekli maaşı tepkisi

15:26 - Gündem

Erdoğan'dan Özgür Özel'e bir tazminat davası daha...

16:56 - Gündem

Atatürk heykeli gece yarısı söküldü! Gebze Belediyesi'nden açıklama

00:46 - Gündem

Erdoğan'ın imzasıyla 19 ile yeni vali atandı, 7 ilin valisi merkeze çekildi!

07:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Can Yaman ve Selen Görgüzel'e gözaltı kararı!

11:48 - Asayiş

En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu

11:46 - Ekonomi

Dilek İmamoğlu: Biz susarsak, haksızlık normalleşir...

11:35 - Gündem

Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testi sonucu pozitif çıktı

11:31 - Magazin

Hakimden Mabel Matiz'e: Bu şarkı bir erkeğe mi yazıldı?

10:36 - Magazin