?>

AKP'li Bozdağ erken seçim için yeşil ışık yaktı

CHP'li belediyelere yönelik operasyonların ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel erken seçim çağrısında bulunurken AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'dan da erken seçim için sinyal geldi.

Siyaset - 9 ay önce

CHP'li belediyelere yönelik operasyonların ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel erken seçim çağrısında bulunurken AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'dan da erken seçim için sinyal geldi. Bozdağ, "Vakti gelince TBMM, seçimi yenileme kararı alıp, sandığı milletin huzuruna getirecektir." dedi.

Bozdağ, "Tarihin kaydettiği dünyanın gördüğü en yiğit, en kudretli,iradesi en güçlü ve en cesur liderlerinden biridir Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Tarih de aziz milletimiz de bunun şahididir. Ayrıca, yarım asrı aşan siyasi ve çeyrek asra yaklaşan iktidar tecrübesiyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın en tecrübeli liderlerinden biridir." ifadesini kullandı. 

Bozdağ şunları kaydetti: 

-Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan liderliğinde Türkiye ve Ak Parti; ülkemize, demokrasimize ve milli iradeye dönük nice saldırıyı püskürtmüş ve nice oyunu bozmuştur. Böylesine güçlü, kudretli ve cesur bir lider tehditten korkar mı? Elbette, hayır. Böylesine güçlü ve cesur bir lideri tehdit etmeye cür’et eden, sadece kendisini gülünç konuma düşürür.

-ABD, kimi AB ülkeleri ve soykırımcı İsrail dahil nice ülke, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızı iktidardan indirmek için gizli açık nice uğraş verdiler; ama sonuç nafile. Allah’a sonsuz şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız hâlâ dimdik ayakta ve ülkemizi yönetmeye devam ediyor; ama onu iktidardan indirmek isteyenler ise kaybetmiş olmanın hüznü ile bulmaca çözerek üzüntülerini unutmaya çalışıyorlar.

-Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan, geldiği her göreve; serbest,genel,rekabetçi, demokratik ve hür seçimlerde sandığa yansımış milli iradeyle seçilmiştir. Bugüne kadar; 3 Cumhurbaşkanı, 7 milletvekili, 5 yerel yönetim ve 3 halk oylaması, olmak üzere toplamda 18 seçimde sandığı milletin önüne koyan ve her seçimde de sandıktan çıkan millet iradesine uyan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, “sandığı kaldıracak” demek tartışmasız büyük bir iftiradır. Yapılmış seçim sonuçları, müfterileri tartışmasız tekzip ediyor.

-Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan’ı, bugüne kadar 3 Cumhurbaşkanı ve 7 milletvekili seçiminde yenemeyenlerin, 4. Cumhurbaşkanı ve 8. milletvekili seçiminde yenebilmeleri de ham hayaldir.

-Vakti gelince TBMM, seçimi yenileme kararı alıp, sandığı milletin huzuruna getirecektir. Bugün “sandığı getirin” çağrısı yapan Sayın Özel, inşallah o vakit; “Seçim yenilenirse Sayın Erdoğan, bir daha Cumhurbaşkanı adayı olabilir. Aday olursa da Cumhurbaşkanı seçimini kaybedebiliriz. O yüzden Sayın Erdoğan’ın adaylığını engellemek için TBMM’nin seçimi yenileme kararına “hayır” demeliyiz.” demez. Bugün, sandığı getir, diye meydan okuyan Sayın Özel, umarım o gün sandığın gelmesine, Sayın Cumhurbaşkanımızın aday olabileceği korkusuyla engel olmaya kalkışmaz.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat Ferrari'sini geri istiyor! Mahkemeye başvurdular

2025-07-02 00:07 - Magazin

Jaws filmine ilham veren olayla ilgili neler biliniyor?

2025-06-30 00:08 - Magazin

Adana'da hasat sürüyor: En iyisi tarlada 2,5 TL!

2025-07-06 00:45 - Tarım

Cem Küçük, 'Almanya'da domatesin kilosu 20 euro' demişti... Mustafa Sandal markette yalanladı!

2025-06-30 18:38 - Gündem

Mansur Yavaş'tan gözaltılara tepki: Para verilen AKP'liler nerede?

2025-07-05 10:14 - Siyaset

Doğalgaza yüzde 24,6 zam!

2025-07-02 09:59 - Ekonomi

AKP'li Bozdağ erken seçim için yeşil ışık yaktı

2025-07-06 16:30 - Siyaset

Cumhurbaşkanı maaşı zamlandı: Emekliye 2 kuruş, Erdoğan’a 34 bin TL!

2025-07-04 13:59 - Ekonomi

Erdoğan enflasyon hedefini açıkladı

2025-06-30 13:38 - Ekonomi

Muhammed Yakut tahliye olduğu gün hayatını kaybetti!

2025-07-01 13:04 - Gündem

İlgili Haberler

Ali Mahir Başarır: Siyaset kurumu bir darbeyle karşı karşıya...

15:47 - Siyaset

Dervişoğlu'ndan Özel'e 'ara seçim' desteği: Seçimin her türlüsü için varız...

15:34 - Siyaset

Dervişoğlu'ndan 'ara seçim' uyarısı, erken seçim çağrısı...

14:09 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a ara seçim yanıtı!

13:24 - Siyaset

Erdoğan: Dünyada parmakla gösterilen bir seviyedeyiz

17:44 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ali Mahir Başarır: Siyaset kurumu bir darbeyle karşı karşıya...

15:47 - Siyaset

Bursa Büyükşehir Belediyesi AKP'ye geçti!

15:24 - Gündem

CHP'li Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki gözaltına alındı!

10:40 - Asayiş

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol gözaltına alındı

09:53 - Asayiş

Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga: 14 gözaltı...

09:09 - Asayiş