?>

Köy girişine 'AKP'li siyasetçi giremez' tabelası!

Tokat merkeze bağlı Çamağzı Köyü Muhtarı Mustafa Keskin, “Sulu tarımdan susuz tarıma geçtik. AKP’li siyasetçiyi bu köyde kabul etmiyoruz” dedi.

Gündem - 4 yıl önce

 

Tokat merkeze bağlı Çamağzı Köyü Muhtarı Mustafa Keskin, 3 yıldır İl Özel İdaresi’nden hizmet alamadıklarını belirterek, “Sulu tarımdan susuz tarıma geçtik. AKP’li siyasetçiyi bu köyde kabul etmiyoruz” dedi.

Tokat merkeze bağlı Çamağzı Köyü Muhtarı Mustafa Keskin, 3 yıldır İl Özel İdaresi’nden hizmet alamadıklarını belirterek, köyün girişine “(RTE) Reis’ten başka Ak Partili hiçbir siyasetçi Çamağzı köyüne giremez” tabelası astı. Keskin, “Benim hizmet alabilmem için birilerinin adamı mı olmam lazım. Bir kepçeyi alamıyoruz. Sulu tarımdan susuz tarıma geçtik. AKP’li siyasetçiyi bu köyde kabul etmiyoruz” dedi. 

Muhtar Mustafa Keskin, 3 yıldır susuzluk sorununa çözüm bulamadıklarını anlattı. Keskin, “Elli yıldır su pompasıyla arazi suluyoruz. Yeşilırmak havzasının ilk ovası burası, susuzluktan arazilerimiz yandı. DSİ müdürüne her şeyi anlatmama rağmen müdür bize zulüm eder gibi sulu tarımdan susuz tarıma geçtik. Süt, et, şekerpancarı, sebze, silajlık mısır üreten bir köy olmasına rağmen, arazimizi üç yıldır sulayamıyoruz. Milletvekillerine bu durumu arz ettim hiçbirisi ilgilenmedi. İl Genel Meclis Başkanı Erol Duyum, üç yıldır köylere bir tane hizmet getirmiyor. Kafelerden çıkıp köylere bir kere adım atmıyor. AKP milletvekili Özlem Zengin onu oraya oturtturdu, kendisi Tokat’ın milletvekilimi, Ankara’nın milletvekili mi bilmiyoruz. Biz milletin derdiyle dertlenen, ilgilenen milletvekilleri istiyoruz. Bu tür idarecilerden bıktık artık, bıktık” diye konuştu. 

REİS'TEN BAŞKA AK PARTİLİ GİREMEZ

30 yıllık baraj projesinin bir türlü tamamlanamadığını belirten Keskin, “Ne zaman ki bu AKP’li vekiller geldi, bizim baraj projemiz durdu. Köylü burada arazisini sulayamıyor. Biz reisten başka hiçbir AKP’li siyasetçiyi bu köyde kabul etmiyoruz. Üç yıldır direndik en sonunda isyan noktasına geldik. AKP’ye oy verirken düşüneceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Bülent Arınç: CHP'nin oyları artıyor!

2021-10-19 15:32 - Siyaset

Ersin Tatar kasetlerle ilgili konuştu!

2021-10-22 08:59 - Gündem

Erk Acarer: Kıbrıs kamuoyu çalkalanıyor...

2021-10-20 22:51 - Gündem

Skandal büyüyor! Ersin Tatar Ankara'ya geliyor...

2021-10-21 15:15 - Gündem

AKP giderek daha da umutsuz hale geliyor!

2021-10-23 14:25 - Gündem

Kalkan: Tahmazoğlu’nun damadı ihale zengini!

2021-10-21 11:41 - Gündem

Diyanet’ten skandal baldız fetvası!

2021-10-21 09:42 - Gündem

Yolsuzlukları savcıya anlatan zabıta kovuldu!

2021-10-18 07:44 - Gündem

Sedat Peker’den vazgeçmeyen MHP'li kim?

2021-10-19 22:44 - Gündem

Gökçek: Sokakta gezecek muhalif dayağa hazır olsun!

2021-10-23 15:17 - Gündem

İlgili Haberler

Ümit Özdağ Gaziantep'te iftar programına katıldı

07:02 - Gündem

Test sonucu negatif çıkan Lal Denizli'den açıklama

18:35 - Gündem

Ekrem İmamoğlu’na Brüksel'de uluslarası ödül

19:10 - Gündem

Erdoğan: Biz tarafsız değiliz, Türkiye'nin tarafı belli...

21:53 - Gündem

İmamoğlu'nun kayınbiraderi Ali Kaya'nın ikinci uyuşturucu testi sonucu da negatif çıktı

19:11 - Gündem

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ Gaziantep'te iftar programına katıldı

07:02 - Gündem

Ekrem İmamoğlu’na Brüksel'de uluslarası ödül

19:10 - Gündem

Test sonucu negatif çıkan Lal Denizli'den açıklama

18:35 - Gündem

Hüseyin Baş: Milli paralarla ticaret ABD'nin dengesini bozdu!

18:30 - Siyaset

Kemal Okuyan: Türkiye'yi savaşa sokmak isteyenler kimler, planları ne?

18:28 - Siyaset