?>

Kılıçdaroğlu: Kara paradan evlatlarımızın payına uyuşturucu düştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Saat 22.00 görüşürüz" demişti. Beklenen video geldi.

Siyaset - 4 yıl önce

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Saat 22.00 görüşürüz" demişti. Beklenen video geldi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İngiltere'de temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu, yeni bir video yayımlayarak "Chelsea'yi size tanıtmaya geldim. Türkiye'den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona aileler gayrimenkullerini bu semte dizdiler" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Saat 22.00 görüşürüz" demişti. Beklenen video geldi.  Kılıçdaroğlu, Londra'dan Chelsea'ye geçerek kara para aklayan bazı kişilerin burada gayrimenkul yatırımı yaptığını söyledi. 

Gençlere de seslenen Kılıçdaroğlu, "Gençler sizin ihtiyacınız olan parayı buldum. Göreceksiniz nasıl güzel inşa edeceğiz yeniden Türkiye'yi." dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle: 

"Sevgilim halkım bu ara ortamı bulandırmak için aile, Anayasa konuşanlar var. Ne tesadüftür ki dünyanın neresine gitsem birilerinin ailesiyle karşılaşıyoruz. Bazen New York'ta bazen Man Adası'ndaki banka kasalarında... Ama aile demişken bugün Londra'dan Chelsea'yi size tanıtmaya geldim. Türkiye'den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona aileler gerçekte çeteler gayrimenkullerini bu semte dizdiler. Diyorlar ki Bay Kemaller iktidara gelince kaçacak yerimiz olsun. Bakın çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an. Hazinemizin bir kuruşunu dahi yanınıza bırakırsam namertim. Göreceksiniz siz aileyi.

Bu seçimde iki Türkiye var önünüzde. Biri, kara parayla Beşli Çete'nin beslendiği, bizim çocuklarımızaysa uyuşturucunun düştüğü... Diğer Türkiye ise temiz, teknolojik, iklim dostu yatırımları olan gençlerimizi sokaktan toplayan çok güzel bir Türkiye. O Türkiye'de baronlara çetelere yer yok. 

Gençler sizin ihtiyacınız olan parayı buldum. Göreceksiniz nasıl güzel inşa edeceğiz yeniden Türkiye'yi."

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'dan sunucu Cem Öğretir'e: Seda senin karın mıydı?

2022-10-29 21:09 - Gündem

TRT spikerine 'ümmet' cezası iddiası...

2022-10-30 11:32 - Gündem

Beşiktaş taraftarının İzmir Marşı, Yeni Akit'i çıldırttı!

2022-10-31 10:34 - Gündem

Soylu, kırmızı dosyayla Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!

2022-11-03 15:36 - Siyaset

Deniz Baykal: CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim!

2022-11-02 17:28 - Siyaset

AKP, HDP ile masaya oturdu, destek istedi, tepki yağdı!

2022-11-03 12:02 - Siyaset

Beşiktaş tribünleri 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' diye inledi...

2022-10-30 23:52 - Gündem

AKP'nin HDP ziyaretine bir tepki de Şamil Tayyar'dan...

2022-11-04 20:54 - Siyaset

AKP'li Mücahit Birinci: TRT spikeri için gereği yapıldı!

2022-10-31 12:23 - Gündem

Almanya’da aralık ayı gaz faturalarını devlet ödeyecek!

2022-11-03 09:11 - Dünya

İlgili Haberler

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Erdoğan: Açın yolları, büyük Türkiye Cumhuriyeti geliyor!

22:19 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset

Mansur Yavaş'tan İYİ Parti'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:26 - Siyaset

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset