?>

Kavgada husumetlisine ateş etti: Yoldan geçeni öldürdü!

Esenyurt'ta takside unuttuğu eşyasını kendisine geri getirmeyen şoförden hesap sormaya giden şüpheli, çıkan tartışmada yoldan geçen bir kişiyi yanlışlıkla vurarak öldürdü.

Asayiş - 2 ay önce

Olay Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde 26 Nisan Cumartesi günü saat 12.40 sıralarında meydana geldi. Sokakta yaşanan bir kavga sırasında yoldan geçen Seyit Ahmet Şanver (22) vurularak ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Seyit Ahmet Şanver tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

DAHA ÖNCE 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada Seyit Ahmet Şanver’in hiç ilgisi olmayan bir kavga sırasında yanlışlıkla öldürüldüğü belirlendi. Polis ekipleri kavgaya karıştığı belirlenen C.T.'yi (48) gözaltına alarak ifadesine başvurdu. C.T. ifadesinde taksicilik yaptığını 1 gün önce şüpheli Y.M.B.’yi aracıyla istediği adrese götürdüğünü, bu sırada şüphelinin araçta bir eşyasını unuttuğunu anlattı.

Şüphelinin bir süre sonra kendisini telefonla arayarak unuttuğu eşyasını kendisine getirmesini istediğini anlatan C.T., "İşim var. Sonra getiririm" cevabını verdiğinde aralarında tartışma yaşandığını söyledi. Olay günü bir kafede otururken şüphelinin yanına geldiğini ve aralarında kavga çıktığını anlatan C.T'nin., "Biz boğuşurken bir anda elindeki silah patladı. O sırada kaldırımda bulunan 1 kişi yere düştü" dediği öğrenildi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından adliyeye götürülen C.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EVDE 23 KİLOGRAM UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayın firari şüphelisi Y.M.B.’yi yakalamak için operasyon yapıldı. Polis ekipleri Esenyurt, Süleymaniye mahallesinde şüphelinin kaldığı belirlenen eve operasyon düzenledi. Evde kimse bulunmazken yapılan aramada 2 büyük el çantası içinde, 22 paket halinde toplam ağırlığı 23 kilogram 929 gram olan marihuana ele geçirildi. Polisin sürdürdüğü operasyonlarda firari şüpheli Y.M.B. yakalanarak gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF EDİP 'YANLIŞLIKLA VURDUM' DEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli Y.M.B.’nin poliste daha önceden 21 suç kaydı olduğu belirlendi. Polisteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen şüphelinin asıl hedefinin C.T. olduğunu ancak tanımadığı kişiyi yanlışlıkla vurduğunu söylediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Andımız’ı kaldırdı, Erdoğan’ın fotoğrafını astı!

2025-04-30 11:09 - Gündem

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

2025-04-30 20:49 - Gündem

Doğu Perinçek: Öcalan Önder’e 'ABD-İsrail sizi öldürür' demiş!

2025-04-25 11:45 - Siyaset

İmamoğlu'nu soran gazeteciye Erdoğan'ın korumalarından sert müdahale

2025-04-30 15:34 - Gündem

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Eğer siz sandığı koymazsanız...

2025-04-30 19:39 - Siyaset

Cem Küçük'ten canlı yayında itiraf gibi sözler: Savcının gönderdiği yazılarda var bu...

2025-04-27 02:09 - Gündem

Ümit Özdağ davası 10 Eylül'e ertelendi!

2025-04-29 11:09 - Gündem

İmamoğlu'nun gittiği otelin müdürü gözaltına alındı!

2025-04-29 22:08 - Gündem

Erdoğan: Cumhurbaşkanlığı hevesi yolunda daha kaç CHP'li telef olup gidecek?

2025-04-30 13:23 - Siyaset

Özcelep'in 'İSKİ'ye baskın' görüntüleri ortaya çıktı: Kan akacak...

2025-04-29 12:38 - Gündem

İlgili Haberler

2 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayan bakıcı tahliye edildi

00:08 - Asayiş

FETÖ elebaşı Gülen'in kuzeni tutuklandı

00:39 - Asayiş

Baba yoğun bakımda, oğuldan acı haber geldi

00:00 - Asayiş

İzolasyon çalışmasında facia! Balkon çöktü, işçi hayatını kaybetti

00:00 - Asayiş

Çanakkale'de tarım arazisinde yangın!

00:00 - Asayiş

Günün Manşetleri

Tahliye sonrası Kılıçdaroğlu'ndan 'Ümit Özdağ' paylaşımı

22:09 - Siyaset

Oy birliği ile kabul edildi: TBMM'den İran-İsrail tezkeresi

21:39 - Gündem

İran Genelkurmay Başkanı’ndan uyarı: ‘Bu bölgeleri terk etsinler!’

21:09 - Dünya

‘Cumhur’un küçük ortağında kriz: 2 il başkanı görevden alındı

18:39 - Siyaset

AKP Sözcüsü Çelik’ten Özgür Özel’e yanıt: ‘Tam bir siyasi şuursuzluk’

18:38 - Siyaset