?>

Andımız’ı kaldırdı, Erdoğan’ın fotoğrafını astı!

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Gaziantep Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’in ilk icraatı tepki çekti. Makam odasında değişiklik yapan Güzel, Andımız’ın yazılı olduğu tabloyu indirerek, yerine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafını astı.

Gündem - 3 ay önce

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Gaziantep Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel’in ilk icraatı tepki çekti. Makam odasında değişiklik yapan Güzel, Andımız’ın yazılı olduğu tabloyu indirerek, yerine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafını astı.

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler genel seçiminde CHP’den yüzde 50.05 oy oranıyla seçilen Gaziantep Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel, partisinden istifa etmiş ve AKP’ye geçmişti. Güzel’in parti değiştirmesinin ardından ilk icraatı, makamındaki Andımızın yazılı olduğu tabloyu indirip yerine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını asmak oldu.

Mustafa Güzel, “Bundan sonraki siyasi hayatıma; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde AKP'de devam etmeye karar vermiş bulunmaktayım" ifadelerini kullanarak istifa etmiş ve AKP’ye katılmıştı.

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ ŞENCAN: HALKIN OYLARINI AKP’YE SATTI

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Hasan Şencan, AKP’li Güzel’e tepki göstererek “31 Mart seçim döneminde siyasi mafyalıkla, tehdit, şantaj ve türlü oyunlarla AKP’nin belediyeyi alma çabasına girdiği Karkamış, önce İyi Parti adayını belediye başkanlığı adaylığından çektirerek başlamıştı. Seçimi, Karkamış halkı yüzde 50 oyla belediyeyi CHP yönetsin dedi ama seçimden sonra belediye başkanı AKP’ye teslim olarak masa başında halkın oylarını AKP’ye sattı.” ifadelerini kullandı.

Şencan, “AKP sandıkta alamadıkları belediyelere ya kayyum atıyor, ya da bu şekilde türlü oyunlarla milletin iradesini gasp ediyor. Halk için değil, düzen için siyaset yapanlar, yok olup gitmeye mahkumdur. Düzen seni kullanır, işi bitince de bir kenara fırlatır. CHP oyları ile seçilip, AKP’ye geçenler şuan nerede bilinmiyor. Halk yapılanı unutmaz, siyasi tarihin çöplüğüne en kısa sürede gönderir.” açıklamasında bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Andımız’ı kaldırdı, Erdoğan’ın fotoğrafını astı!

2025-04-30 11:09 - Gündem

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: Yeter artık!

2025-04-24 13:51 - Siyaset

Bakan Güler'in 'Şehit' açıklamasına tepki yağdı!

2025-04-24 13:01 - Gündem

Doğu Perinçek: Öcalan Önder’e 'ABD-İsrail sizi öldürür' demiş!

2025-04-25 11:45 - Siyaset

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Cem Küçük'ten canlı yayında itiraf gibi sözler: Savcının gönderdiği yazılarda var bu...

2025-04-27 02:09 - Gündem

Son Dakika... Öcalan İmralı'da gazetecilerle görüşmek istemiş!

2025-04-24 10:38 - Gündem

Ümit Özdağ davası 10 Eylül'e ertelendi!

2025-04-29 11:09 - Gündem

Son Dakika... Murat Ongun'un 2 avukatı serbest bırakıldı

2025-04-24 20:39 - Gündem

CHP’li Öztürkmen: Bakan, Gaziantep’teki torpilin belgesine gözlerini kapadı

2025-04-24 08:39 - Siyaset

İlgili Haberler

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

Ali Erbaş'ın yağmur duasının ardından Meteoroloji'den yağış uyarısı geldi!

13:15 - Gündem

Harp Okulu’nun en parlak mezunu ihraç Ebru teğmen işsiz kaldı!

11:47 - Gündem

İsmailağa cemaatinin ziyareti olay yarattı: Kayseri Valisi açıklama yaptı

11:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem

AKP'nin "Katılım zorunludur” mesajına "sehven" özürü

13:39 - Siyaset

Altaylı’dan bomba iddia: Öcalan partiyi ve örgütü ikna etmeye çalışıyor"

13:32 - Siyaset

Ali Erbaş'ın yağmur duasının ardından Meteoroloji'den yağış uyarısı geldi!

13:15 - Gündem