?>

Kadooğlu: Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Zaman kaybetmeden üretim ve ihracata odaklanmalıyız" dedi.

Yerel - 2 yıl önce

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Zaman kaybetmeden üretim ve ihracata odaklanmalıyız" dedi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve seçilenleri kutlayan Başkan Celal Kadooğlu, "Öncelikle seçimlerin sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve yeni seçilen tüm başkanlarımızı ve belediye meclis üyelerini kutluyorum" diye konuştu.

Seçimlerin demokratik olgunluk içerisinde gerçekleşmesinin ülkemiz demokrasisinin geldiği aşamayı göstermesi açısından önemli olduğuna da dikkat çeken Başkan Kadooğlu, zaman kaybetmeden ekonomideki makro dengelerin iyileştirilmesi için çalışmak gerektiğini ifade etti. Başkan Celal Kadooğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Seçimler artık geride kaldı. Eğer erken seçim olmazsa önümüzde dört yıllık seçimsiz bir süreç var. Zaman kaybetmeden önümüzdeki bu süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Başta ekonomi olmak üzere hemen her alanda yapılacak çok işimiz var. Ekonomide özellikle enflasyonun düşürülmesi ve fiyat istikrarının sağlanması çok önemli. Bu anlamda kaybedecek zamanımız yok. Enflasyonu düşürmenin yolu da daha çok üretmekten, istihdam yaratmaktan ve ihracattan geçiyor. Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği olarak, ülkemizin hedefleri doğrultusunda ihracatımızı artırmak için yurt dışındaki mevcut pazarlarımızı güçlendirmek ve yeni pazarlar elde etmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Ülke olarak seçimleri geride bırakıp asıl gündemimiz olan üretim ve ihracata odaklandığımızda hedeflerimize kolayca ulaşabileceğimize inanıyoruz."

Haftanın Öne Çıkanları

Ahmet Hakan’ın saçlarından sonra köşe yazısı da gündem oldu! 

2024-04-01 07:52 - Gündem

Oy istediği köylüler Osman Gökçek'i kovdu!

2024-03-28 13:09 - Gündem

Seçime saatler kala CHP'nin halk yürüyüşüne izin çıkmadı

2024-03-30 17:29 - Siyaset

Cübbeli Ahmet İsmailağa’dan kovuldu!

2024-03-27 21:37 - Gündem

Tamer Karadağlı'nın eleştirdiği bina Bakanlığa ait çıktı!

2024-03-29 09:43 - Gündem

Turgut Altınok, 600 konuta dair belge gösterdi

2024-03-28 18:02 - Gündem

İşte 'istifa ederim' diyen Altınok'un Antalya tapuları!

2024-03-26 23:42 - Gündem

Menzilciler İstanbul'da birbirine girdi, polis müdahale etti!

2024-03-27 00:04 - Asayiş

Erdoğan'ın mitinginde 'Muhsin başkanın askerleriyiz' sloganı

2024-03-28 22:45 - Siyaset

Umut Yılmaz: Sakın ha kimse bizden partizanlık beklemesin!

2024-04-01 23:12 - Siyaset

İlgili Haberler

Gaski'de stratejik yatırım

00:00 - Yerel

Şahinbey zabıtadan sahte etiket operasyonu

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Göksuncuk Mahallesi’ne ziyaret

00:00 - Yerel

GTB'de Temmuz ayı meclis toplantısı

00:00 - Yerel

Türkiye'nin ilk Kadın Ampute Futbol Takımı Gaziantep'te

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon: Başkan Sinem Dedetaş gözaltına alındı!

08:01 - Asayiş

YENİ Parti'nin grup yönetimi belli oldu

14:34 - Siyaset

Özgür Özel: Asıl logo kurultayda resmileşecek

11:47 - Siyaset

CHP’ye götürülen bodyguard: Milletvekili koruyacaksınız’ dediler

11:39 - Gündem

AHBAP Derneği'ne kayyım atandı!

20:38 - Gündem