?>

Umut Yılmaz: Sakın ha kimse bizden partizanlık beklemesin!

CHP Şehitkamil Belediye Başkanlığı seçimlerinde yüzde 39.67 oy alarak AKP'li Rıdvan Fadıloğlu dönemine son veren Umut Yılmaz, zafer kutlaması yaptı.

Siyaset - 2 yıl önce

CHP Şehitkamil Belediye Başkanlığı seçimlerinde yüzde 39.67 oy alarak AKP'li Rıdvan Fadıloğlu dönemine son veren Umut Yılmaz, zafer kutlaması yaptı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kutlamalara CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Gaziantep Milletvekilleri Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, İl Başkanı Reis Reisoğlu, Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

"KİMSE BİZDEN PARTİZANLIK BEKLEMESİN"

Şehitkamil'i yeniden inşa edeceklerini belirten çiçeği burnunda Belediye Başkanı Umut Yılmaz, "Biz bu memleketi yeniden kuracağız arkadaşlar. Hacıbaba'yı, Karşıyaka'yı yeniden inşa edeceğiz. Ama üç harfli inşaat firmalarıyla değil. Biz her zaman sizin yanınızda olacağız. Biz bu yola çıkarken söz verdik. Biz önce mutlu bir Şehitkamil yaratacağız dedik. Şehitkamil'e denizi getirsem siz mutsuz olduktan sonra hikaye. Bizim yapacağımız şey şu; biz bu memleketi sizinle birlikte yöneteceğiz. Her zemen söylüyorum, sakın ha bizden partizanlık beklemeyin. Bu millet ne çektiyse partizanlıktan çekti. Genel Başkan yardımcısının, milletvekillerinin, il başkanının, ilçe başkanının yanında söylüyorum. Kimse bizden partizanlık beklemesin. Partizanlığa asla yer yok, AKP'li, MHP'li, CHP'li hepsi eşittir. Biz Hz. Ömer'in adalet anlayışıyla yönetmeye talip olduk." şeklinde konuştu. 

Umut Yılmaz: Şehitkamil'i yeniden inşa edeceğiz. Ama üç harfli inşaat firmalarıyla değil. Sakın ha kimse bizden partizanlık beklemesin. Bu millet ne çektiyse partizanlıktan çekti. Biz Hz. Ömer'in adalet anlayışıyla yönetmeye talip olduk.https://t.co/7snerDOILC@umutymz pic.twitter.com/q2Zle0qFkw

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) April 1, 2024

"ÇOBAN ATEŞİNİ ŞEHİTKAMİL'DEN YAKTIK"

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel telefonla kutlamalara katılarak Umut Yılmaz'ı tebrik etti. Özel, "Şehitkamil'i tebrik ediyorum, Umut Yılmaz'ı tebrik ediyorum. Daha önce demiştim ya Gaziantep'te partimiz hak ettiği noktaya gelecek diye, çoban ateşini Şehitkamil'den yaktık. Hem de çok büyük bir ilçeden yaktık. Umut'un yazdığı bu hikayeyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni de bir sonraki seçimde kazanacağız. Umut Yılmaz'a inanan herkesin ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Şehitkamil'i rekor oyla kazanarak büyük bir zafere imza atan Umut Yılmaz'ı tebrik etti: Çoban ateşini Şehitkamil'den yaktık. Umut'un yazdığı bu hikayeyle Gaziantep'i de bir sonraki seçimde kazanacağız.https://t.co/Oxe4H1dMxE@eczozgurozel @umutymz pic.twitter.com/ApYupTXwtV

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) April 1, 2024

"ŞEHİTKAMİL İTTİFAĞINA SELAM OLSUN"

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, "Şehitkamil'de çok büyük bir iş başardınız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye bu seçimlerle birlikte bir şeyi başardı. Bozkurt işareti yapan ülkücü kardeşimiz de var. Zafer işareti yapan solcu kardeşimiz de var. Bu Şehitkamil ittifağını başaranlara selam olsun. Türkiye siyasette yeni bir aşamaya geçiyor. Hangi partili olursanız olun, fakirseniz devletin kapısından geçemiyorsunz. Sizin kurduğunuz bu ittifak Türkiye'nin umudu, helal olsun size. Hepimizin ortak değeri Mustafa Kemal Atatürk bugün de bizi birleştiriyor. Atatürk'ün yolunda yürüyenlere selam olsun." diye konuştu.

Haber: Levent Aysel

 

Haftanın Öne Çıkanları

Ahmet Hakan’ın saçlarından sonra köşe yazısı da gündem oldu! 

2024-04-01 07:52 - Gündem

Oy istediği köylüler Osman Gökçek'i kovdu!

2024-03-28 13:09 - Gündem

Seçime saatler kala CHP'nin halk yürüyüşüne izin çıkmadı

2024-03-30 17:29 - Siyaset

Cübbeli Ahmet İsmailağa’dan kovuldu!

2024-03-27 21:37 - Gündem

Tamer Karadağlı'nın eleştirdiği bina Bakanlığa ait çıktı!

2024-03-29 09:43 - Gündem

Turgut Altınok, 600 konuta dair belge gösterdi

2024-03-28 18:02 - Gündem

İşte 'istifa ederim' diyen Altınok'un Antalya tapuları!

2024-03-26 23:42 - Gündem

Menzilciler İstanbul'da birbirine girdi, polis müdahale etti!

2024-03-27 00:04 - Asayiş

Erdoğan'ın mitinginde 'Muhsin başkanın askerleriyiz' sloganı

2024-03-28 22:45 - Siyaset

Umut Yılmaz: Sakın ha kimse bizden partizanlık beklemesin!

2024-04-01 23:12 - Siyaset

İlgili Haberler

Bahçeli'den 'İran' açıklaması: Ankara ile Tahran’ın ufku aynı yöne bakmaktadır

19:37 - Siyaset

Ümit Özdağ: PKK terörü Güney Azerbaycan'a yayılmadan müdahale edilmesi gerekiyor

18:27 - Siyaset

Hüseyin Baş: AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz

18:24 - Siyaset

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Çok kararlıysan hemen seçime gidelim!

19:24 - Siyaset

Dervişoğlu: Bu iktidar eskimiş ve yorulmuştur, milletin önünü açmaları gerekir...

19:18 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı!

22:17 - Gündem

Ümit Özdağ: PKK terörü Güney Azerbaycan'a yayılmadan müdahale edilmesi gerekiyor

18:27 - Siyaset

Hüseyin Baş: AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz

18:24 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Bir tiyatro sahnesi oynanıyor gibi...

14:01 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı!

13:56 - Gündem