?>

Kadıköy'de Güney Koreli yayıncıyı taciz eden şüpheli tutuklandı!

Kadıköy'de sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Güney Koreli bir kadını taciz eden Y.Z.A. (71) isimli şüpheli tutuklandı.

Asayiş - 11 ay önce

Sosyal medyada Mhyochi ismiyle tanınan Güney Koreli Hyojeong Park, 6 Haziran'da Kadıköy'de canlı yayın yaptığı sırada sözlü ve fiziki tacize uğradı. Park'ın canlı yayınında, genç kadının kendisini taciz eden yaşlı adamdan uzaklaştıktan sonra koşarak kaçtığı anlar görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri ihbar sayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerdeki kişinin 71 yaşındaki Y.Z.A. olduğunu tespit etti. Ekipler, Y.Z.A.'yı Pendik ilçesindeki Kavaklıpınar Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi.

'CİNSEL SALDIRI TACİZ MAHİYETİNDE DAVRANIŞIM OLMADI'

Şüpheli Y.Z.A. savcılıkta verdiği ifadesinde “Ben müşteki şahsa yönelik kesinlikle cinsel saldırıda bulunmadan. Olay günü şahısla karşılaştığımızda bana iyi bayramlar deyince bende iyi bayramlar dedim ve şahsın elini öptüm. Kırmızı ışıklarda beklediğimiz sırada da şahsım poposunu ellemedim. Ancak kalabalıktan dolayı elim bayan şahsın poposuna değmiş olabilir. Ayrıca ben şahısla yüz yüze karşılaştığım sırada kendisinin konuştuğu ifadeleri anlamadığımdan sözler kullanıp kullanmadığımı anlamaya çalıştım. Ancak ben müşteki bayan şahsa yönelik cinsel saldırı ve taciz mahiyetinde bir eylemde bulunmadım. Hareket ve sözlerim şayet yanlış anlaşıldıysa kendisinden özür diliyorum. Üzerime atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmamı, aksi düşünülmesi halinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasını talep ederim" dedi.

'KASTİ DOKUNMADIM'

Şüpheli hakimlik sorgusunda ise “Kimseye cinsel tacizde bulunmadım. Ben ne dediğini de anlamadım. Ben ona bayramın mübarek olsun dedim. Ben kendisine hiçbir şekilde kasti dokunmadım. Kalabalık olduğu için temas olmuş olabilir. Tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum, mahkeme aksi kanaatte ise adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyorum" dedi.

TUTUKLANDI

Şüpheli Y.Z.A., hakimlik ifadesinin ardından tutuklandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Tanju Özcan'dan Yarkadaş’a 'Delikanlı ol' çıkışı

2025-05-31 17:52 - Siyaset

GTB Başkanı Akıncı, hububat alım fiyatlarını açıkladı

2025-06-03 00:00 - Tarım

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu: Grev bizim yasal hakkımızdır!

2025-06-03 12:07 - Gündem

Sedat Peker’den çocuklarının yanında saldırıya uğrayan babaya 2,5 milyon TL destek

2025-06-01 10:57 - Gündem

CHP'de dikkat çeken kulis... 'Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hazırlıklara başladı'

2025-06-03 15:39 - Gündem

Feyza Altun ve Dilan Polat'tan şaşırtan buluşma: O fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu

2025-06-01 00:39 - Magazin

Tanju Özcan'dan DİSK'e tepki: Ey emek sömürücüsü DİSK yöneticileri

2025-06-02 14:44 - Gündem

Putin'in sağ kolu Aleksandr Dugin'nden 'İmamoğlu' yorumu

2025-06-01 01:39 - Dünya

Son Dakika... CHP'ye 'kurultay' soruşturması tamamlandı: Kılıçdaroğlu 'mağdur'

2025-06-03 00:39 - Siyaset

İBB’ye 5. dalga operasyon: Aykut Erdoğdu gözaltına alındı?

2025-05-31 17:49 - Gündem

İlgili Haberler

Uşak Belediyesi'ne ikinci dalga operasyon: 25 gözaltı

08:52 - Asayiş

Gülistan Doku dosyasında başhekim gözaltına alındı!

08:51 - Asayiş

Siverek’te müdür yardımcısına bıçaklı saldırı!

14:09 - Asayiş

Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel gözaltına alındı!

11:31 - Asayiş

CHP'li Eşme Belediye Başkanı ve eşi gözaltına alındı!

09:53 - Asayiş

Günün Manşetleri

Maden işçileri: Alacaklarımızın tamamı yatana kadar direnişi bitirmeyeceğiz

13:59 - Gündem

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile okul güvenliği genelgesi

13:06 - Eğitim

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

Bakan Çiftçi'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 7 konuda soruşturma izni verildi!

13:35 - Gündem