?>

İYİ Parti'ye İbrahim Özkan şoku! 

Meral Akşener'in talebiyle görevinden istifa eden İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın yerine seçilecek isim için yapılan seçimlerde 8 üyeden 7'si yeniden İbrahim Özkan'ın seçilmesini istedi.

Siyaset - 2 yıl önce

Meral Akşener'in talebiyle görevinden istifa eden İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın yerine seçilecek isim için yapılan seçimlerde 8 üyeden 7'si yeniden İbrahim Özkan'ın seçilmesini istedi.

İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, 2024 Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'nin her yerde aday çıkarma kararını itiraz ederek CHP ile işbirliğini savunmuştu.

Genel İdare Kurulu'nun ittifaksız yerel seçim kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teşkilatlara rağmen siyaset yapılmaz" ifadelerini kullanmıştı.

İSTİFA ETMİŞTİ

Özkan savunduğu görüşlerin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talebiyle görevin den istifa etmiş, İstifa kararını da yine sosyal medyadan duyuran Özkan, "Genel Başkan Meral Akşener'in talebi doğrultusunda artık 'Hür ve Müstakilim.' İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ PARTİ'YE ŞOK

Özkan'ın istifası sonrası İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği için bugün seçim yapıldı.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın verdiği bilgilere göre Özkan, oylamaya katılan sekiz meclis üyesinden yedisinin oyuyla yeniden seçildi.

Saymaz, "Dün İyi Parti’nin İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, CHP ile işbirliğini savunduğu için Akşener’in isteğiyle istifa ettirilmişti. Bugün İyi Parti İBB Grubu, başkanvekiliği için seçim yaptı. Özkan, oylamaya katılan sekiz meclis üyesinden yedisinin oyuyla yeniden seçildi" ifadelerini kullandı.

ÖZKAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Özkan yeniden başkanvekili seçilmesi sonrası yaptığı ilk açıklamada, "'Hür ve müstakil' bir şekilde iradelerini ortaya koyan ve beni tekrar İBB İYİ parti Grup Başkanvekili olarak seçen arkadaşlarıma bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Cem Gürdeniz'den Murat Bardakçı'ya yanıt

2023-12-10 21:40 - Gündem

Piyade Teğmen Eril Alperen Emir şehit oldu!

2023-12-12 23:57 - Asayiş

Üniversitede para karşılığı kayıt skandalı! 

2023-12-07 10:48 - Gündem

Ender Saraç'la ilgili bomba iddialar...

2023-12-09 11:26 - Gündem

Gaziantep'te yağış hayatı felç etti, araçlar mahsur kaldı!

2023-12-08 23:21 - Yerel

CFE Halı Fuarı'nda Angel ve Stefany Halı ilgi gördü

2023-12-08 08:47 - Yerel

Faruk Koca, AKP'den ihraç istemiyle disipline sevk edildi!

2023-12-11 23:57 - Gündem

Ümit Dikbayır: Beni değil adaleti ihraç ettiler!

2023-12-07 16:11 - Siyaset

Bu kez de 'Ponzi Mine' vurgunu! Listede kimler yok ki...

2023-12-07 08:36 - Magazin

Fatih Altaylı: Asıl korkak Meral Akşener’in ta kendisi

2023-12-07 16:00 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den ABD'ye 'seçim' uyarısı: Bu topraklar o sizin bildiğiniz topraklar değil!

23:28 - Siyaset

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Günün Manşetleri

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem