?>

Hüner Coşkuner hayatını kaybetti!

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Hüner Coşkuner'den sevenlerini üzecek haber geldi.

Gündem - 5 yıl önce

Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı Hüner Coşkuner'den sevenlerini üzecek haber geldi. Coşkuner tedavisinin sürdüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Açıklamada, “Sanatçı Hüner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

58 yaşındaki başarılı sanatçı Coşkuner'in bu açıklamadan kısa bir süre sonra yaşamını yitirdiği duyuruldu.

HÜNER COŞKUNER KİMDİR?

Hüner Coşkuner 1 Nisan 1963'te İstanbul'da dünyaya geldi.

İlk albümünü 1987 yılında Selami Şahin'in müzik yapım şirketi Şahinler Plak'tan çıkaran sanatçı ardından 1989 yılında Çaçan Plak'tan çıkardığı Sakın Dönme Geriye adlı stüdyo albümüne imza atmıştır. Bu albüm müzik otoriteleri tarafından sanatçının en başarılı albümlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Sonra sırasıyla Beni Sevmeni İstiyorum, Gidemezsin, Haydi Tut Ellerimi, Gidiyor ve Olamaz isimli stüdyo albümlerine imza atmıştır. Yine 1993 yılında çıkan Gidiyor adlı albüm Hüner Coşkuner'in önemli projelerinden biri olmuştur. 1995 yılında Elenor Müziğe transfer olan sanatçı Elenor Müzik etiketi altında 10 adet stüdyo albümüne imza atmıştır. 2000 yılında çıkardığı Klasikler 2 adlı albümü deyim yerindeyse müzik dünyasını kasıp kavurmuştur.

2015 yılında sözleri ve müziği kendisine ait olan şarkılardan oluşan Seni Acele Görmem Lazım adlı albümü çıkarmıştır.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Coşkuner’in ölümünün ardından yıllar önce açıkladığı vasiyeti de ortaya çıktı. 2013 yılında ‘Mesut Yar’la Burada Laf Çok’ programında konuşan Coşkuner, vasiyeti hakkında “Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye… Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar… Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim” demiş.

ÜNLÜ İSİMLERİ YASA BOĞDU

Coşkuner’in zamansız vedası sanat dünyasını yasa boğdu. Safiye Soyman, Işıl Yücesoy, Nilgün Belgün, Ebru Gündeş, Ferhat Göçer gibi birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarından yaşadığı üzüntüyü paylaştı.

AYLARDIR KANSERLE SAVAŞIYORDU

Hastaneden yapılan açıklamada, “Sanatçı Hüner Coşkuner ilk defa Nisan 2020 tarihinde kan hastalıkları bölümü tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan incelemeler sonrası kemik iliği kanseri tanısı konmuştur. Tedavilere cevap vermeyen Coşkuner, gelişen nefes darlığı sonrası yoğun bakıma alınmıştı” ifadelerine yer verilmişti.

Haftanın Öne Çıkanları

Murat Özgüler'in evlat acısı...

2021-01-31 11:05 - Yerel

Türk malları Suudi Arabistan'a giremiyor

2021-02-04 09:06 - Dünya

Hüner Coşkuner hayatını kaybetti!

2021-02-04 23:09 - Gündem

Esnaf, not bırakarak intihar etti!

2021-02-04 09:38 - Gündem

Çelebi, vekillikten istifa şartını açıkladı...

2021-01-31 16:50 - Siyaset

11 aydır iş arayan müzisyen intihar etti!

2021-01-31 12:39 - Gündem

AK Parti Gaziantep yönetimi belli oldu...

2021-02-03 19:02 - Siyaset

Gaziantep'te sokak ortasında kanlı infaz...

2021-01-31 19:52 - Asayiş

Enginyurt’tan İnce’ye sert sözler...

2021-02-01 11:47 - Siyaset

Namaz kılıyormuş gibi yapıp, telefonu çaldı!

2021-02-01 19:45 - Asayiş

İlgili Haberler

Erdoğan'a "100 Yılın Devlet Başkanı" ödülü

17:01 - Gündem

Erdoğan'dan Dışişleri Bakanlığı'na atama

09:09 - Gündem

Erdoğan'ın memleketi Rize'de yoksulluk isyanı

20:48 - Gündem

Dilek İmamoğlu: Milletin vicdanı saraylara sığmaz!

18:21 - Gündem

BTP lideri Hüseyin Baş beraat etti

20:27 - Gündem

Günün Manşetleri

SDG lideri Mazlum Abdi Halep'ten çekileceklerini açıkladı

08:24 - Dünya

Bahis soruşturmasında Eyüpspor ve 9 şirkete kayyım atandı!

08:21 - Asayiş

Ümit Karan tutuklandı, ifadesi ortaya çıktı!

22:02 - Asayiş

Erdoğan'ın memleketi Rize'de yoksulluk isyanı

20:48 - Gündem

Dilek İmamoğlu: Milletin vicdanı saraylara sığmaz!

18:21 - Gündem