?>

HKÜ, eğitim kurumları ile geleneksel iftar programında buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu yaşatmak için, eğitim kurumlarının kurucuları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Eğitim - 2 yıl önce

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu yaşatmak için, eğitim kurumlarının kurucuları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Bu yıl 14.’sü gerçekleşen geleneksel iftar programına; HKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Haluk Kalyoncu, HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdal Kılınç, Gaziantep Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Bilal Yağdıran ile eğitim kurumlarının kurucuları ve yöneticileri katıldı.

Programda konuşan HKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Haluk Kalyoncu: “Bugün burada, eğitim camiamızın kıymetli üyeleriyle 14. kez bir araya geliyoruz. Her yıl geleneksel hale gelen bu iftar programı, sadece bir yemek daveti değil; aynı zamanda dayanışmamızın, kardeşliğimizin ve ortak hedeflerimize olan inancımızın da bir göstergesidir. Eğitim, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak bizler de eğitimin gücüne inanıyor ve bu yolda sizlerin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz” dedi.

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli: “Eğitim, geleceğe ışık tutan en değerli yol haritamızdır. Birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğimize olan inancımızı yine bu sofrada pekiştiriyoruz. Siz değerli eğitimcilerimizin katkıları, her bir öğrencinin hayatında kalıcı bir iz bırakacak. İftar soframızı paylaşırken, birlikte olmanın, sevgi ve saygının ne denli önemli olduğunu bir kez daha hissediyoruz” dedi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdal Kılınç: “Eğitim kurumlarımızla iş birliği içinde hareket ederek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği bu buluşma, eğitim camiası arasındaki dayanışmayı pekiştirmek adına kıymetli bir vesiledir” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Bilal Yağdıran ise; “Hasan Kalyoncu Üniversitesi kurulduğu günden bugüne istikrarlı gelişimiyle sadece bölgenin değil ülkemizin önemli üniversitelerinden biri haline gelmiştir. İhtiva ettiği birçok fakülteyle şehrimizin ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan gücü için değerli bir kaynak durumundadır” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

'Kayda Geçsin' ekibi Halk TV'den ayrıldı!

2025-03-12 11:02 - Gündem

Mehmet Sevigen'in 'Kılıçdaroğlu' ve 'kurultay' iddiası

2025-03-12 14:00 - Siyaset

Birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak... İstanbul'un sanat rotası!

2025-03-11 00:00 - Kültür & Sanat

CHP'den Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne siyah çelenk

2025-03-13 18:19 - Siyaset

Özgür Özel: Benim muhatabım Sayın Bahçeli

2025-03-12 21:23 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu’na Erzincan’da da salon verilmedi!

2025-03-12 18:30 - Gündem

Mansur Yavaş: Ekrem başkana siyasi kumpas kurulursa en başta yanında ben olacağım

2025-03-12 21:12 - Siyaset

Uruguay ve Brezilya maçları öncesi... Arjantin'den flaş Lionel Messi kararı!

2025-03-17 00:00 - Spor

Erdoğan, 92 yaşındaki vatandaşa elini öptürdü!

2025-03-13 19:56 - Gündem

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Millet seni evine yollayacak!

2025-03-13 19:22 - Siyaset

İlgili Haberler

Yükseköğretim Kurulundan Filistin üniversitelerine güçlü dayanışma

00:00 - Eğitim

HKÜ, TEKNOFEST Mavi Vatan’da üçüncü oldu

00:00 - Eğitim

OSB Koleji’nden gururlandıran başarı!

00:00 - Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, TEKNOFEST 2026’da 7 takımla finalde

00:00 - Eğitim

GİBTÜ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ KLİNİK EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Hakim ve savcı atamalarında yeni dönem

06:18 - Gündem

Motorin fiyatlarına bir zam daha: 100 TL'yi aştı!

06:14 - Ekonomi

CHP Kurultay Davası ertelendi

16:54 - Gündem

Nasuh Mahruki hakkında tahliye kararı!

16:36 - Gündem

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine FETÖ soruşturması

14:19 - Asayiş