?>

Halit Acar’a 'Üstün Performans' ödülü

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulları gerçekleştirildi. Genel Kurulda DEİK Türkiye- Irak İş Konseyi Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Halit Acar yeniden Başkan olarak seçildi.

Yerel - 1 yıl önce

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulları gerçekleştirildi. Genel Kurulda DEİK Türkiye- Irak İş Konseyi Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Halit Acar yeniden Başkan olarak seçildi. Genel Kurulda Divan Başkan Vekili olarak görev alan Halit Acar, önceki dönemde gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun 5. Ticari Diplomasi Ödülleri Töreninde Üstün Performans Kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülünü Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve DEİK Başkanı Nail Olpak'ın elinden alan Acar, kıvançlı olduğunu belirtti.

Türkiye ve Irak arasındaki ikili ilişkiler ve ticaretin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz

DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi görevini başarıyla sürdüren ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinin yanı sıra karşılıklı ticaretin arttırılması yönünde gösterdiği yüksek performansla dikkat çeken Halit Acar, Genel Kurul sonrası bir değerlendirme yaptı. DEİK Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar "DEİK İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurullarında Divan Başkan Vekili olarak yer almanın ve Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanlığı’na ikinci kez seçilmenin gururunu yaşıyorum. Beni Divan Kurulu Başkan Vekilliğine layık gören DEİK Başkanımız Sayın Nail Olpak ve tüm haziruna, ayrıca oylarıyla Başkanlığıma destek veren tüm Yürütme Kurulumuz ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye-Irak arasındaki ticari ilişkileri en üst düzeye taşımak için verdiğimiz mücadelenin yanı sıra, iki ülke dostluğu için de çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz. Bu yolda benimle beraber ter dökecek Yürütme Kurulumuza yeni dönemde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. 2024 yılında da Türkiye-Irak arasındaki ikili ilişkilerin gelişmesi ve karşılıklı ticaretin artması yönündeki çabalarımız devam edecektir" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li Şencan, İYİ Partili vekile dava açtı!

2024-01-17 09:33 - Siyaset

CHP’li Meriç: Doktorlar gidiyor, tedaviler aksıyor!

2024-01-16 11:18 - Yerel

İddia: Hafize Gaye Erkan'ın babası çalışanını işten kovdu!

2024-01-18 10:27 - Gündem

Fulya Öztürk, canlı yayında askerlerimizin konumu söyledi!

2024-01-14 16:22 - Gündem

Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan konuştu

2024-01-20 13:50 - Gündem

Destici'nin sildiği paylaşımları ortaya çıktı!

2024-01-15 17:24 - Gündem

Ümit Özdağ'dan Halil Konakçı'ya "Zibidi" yanıtı!

2024-01-20 17:44 - Gündem

Erkan Baş'tan TKP'ye Kadıköy resti: Aday çıkaracağız... 

2024-01-17 13:50 - Siyaset

Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın babasıyla ilgili yeni iddialar

2024-01-20 11:16 - Gündem

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı

2024-01-19 09:29 - Gündem

İlgili Haberler

Bozgeyik”ten 1 Mayıs mesajı: Emek ve alın terinin ülke kalkınmasındaki rolü büyüktür

15:07 - Yerel

Kubba’dan 1 Mayıs mesajı: Emek, en yüce değerdir

15:06 - Yerel

Yılmaz'dan, Karşıyaka'da esnaf ziyareti

15:04 - Yerel

Konukoğlu Spor Lisesi Türkiye Finalleri’nde

00:00 - Yerel

Sarılar’ın arazi yolu sorunu çözüldü

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan 1 Mayıs mesajı

15:09 - Gündem

Skandal iddia... Hacettepe Üniversitesi'nde 1 Mayıs bildirisi dağıtan öğrencilere saldırı!

12:07 - Gündem

TİP'ten 1 Mayıs mesajı: 'Alın terimizin sömürülmesine de darbecilere de dur diyeceğiz'

11:39 - Gündem

Spor dünyasından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları!

11:09 - Gündem

Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, polis izin kağıdı talep ediyor! 

09:39 - Gündem