?>

GSO'da iş birliği protokolü imzalandı

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Teknoloji Merkezi “MEXT” Yönetici Direktörü Efe Erdem ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Yerel - 3 yıl önce

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Teknoloji Merkezi “MEXT” Yönetici Direktörü Efe Erdem ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği protokolü de imzalandı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kurulu ile bir araya gelen MEXT Yönetici Direktörü Efe Erdem, Satış & Ekosistem Direktörü Barış Arıkan, Proje Yönetimi Direktörü Hande Bayrak ve Dijital Dönüşüm Lideri Ömer Cinpir MEXT’in Türk sanayisinin dönüşümü için yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, Gaziantep Sanayi Odası ile MEXT Teknoloji Merkezi arasında yapılabilecek muhtemel iş birlikleri görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu.

GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları E. Ferhan Sağım, Başar Küçükparmak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve firma temsilcilerinden oluşan heyetin Ekim ayında, dünyanın en büyük dijital dönüşüm ve yetkinlik gelişim merkezi MEXT Teknoloji Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde incelediğini kaydeden Başkan Ünverdi, ziyaret için teşekkür etti.

Protokolle MEXT hizmetlerinin Gaziantep Sanayi Odası'nın ekosisteminde yer alan tüm kurum ve kuruluşlara yaygınlaştırılması, bununla birlikte Gaziantep Model Fabrika yalın hizmetlerinin de MEXT ekosisteminde yer alan tüm kurum ve kuruluşlara anlatılması ve Gaziantep Model Fabrika’nın yetkinliklerinin arttırılmasının amaçlandığını ifade eden Ünverdi, “İşbirliğimiz her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

MEXT Yönetici Direktörü Efe Erdem de ev sahipliklerinden dolayı Başkan Ünverdi ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, MEXT Teknoloji Merkezi’nin dijital ve yeşil dönüşümde verdiği hizmetlerle Gaziantep sanayisinin dönüşümü için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Cem Gürdeniz'den Murat Bardakçı'ya yanıt

2023-12-10 21:40 - Gündem

Piyade Teğmen Eril Alperen Emir şehit oldu!

2023-12-12 23:57 - Asayiş

Savcının odasından fotoğraf paylaşan avukattan açıklama

2023-12-14 10:49 - Gündem

Ender Saraç'la ilgili bomba iddialar...

2023-12-09 11:26 - Gündem

Gaziantep'te yağış hayatı felç etti, araçlar mahsur kaldı!

2023-12-08 23:21 - Yerel

CFE Halı Fuarı'nda Angel ve Stefany Halı ilgi gördü

2023-12-08 08:47 - Yerel

Faruk Koca, AKP'den ihraç istemiyle disipline sevk edildi!

2023-12-11 23:57 - Gündem

Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor

2023-12-12 11:43 - Gündem

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve 2 kişi tutuklandı!

2023-12-11 23:45 - Gündem

Halk açlık sınırı altında Meclis mangal partisinde!

2023-12-13 17:52 - Gündem

İlgili Haberler

MFF Ortadoğu Gıda Fuarı için hazırlıklar başladı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de bir market daha kapatıldı!

00:00 - Yerel

"Her Gebeye Bir Ebe Projesi" için protokol imzalandı

00:00 - Yerel

Yılmaz, Yamaçoba ve 29 Ekim'de vatandaşlarla buluştu

00:00 - Yerel

“Sokaktan Sahaya Spor Söleni” turnuvasına açılış töreni

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'de butlan kıyımı: 26 il başkanı görevden alındı, 7 il başkanının ihracı istendi

17:48 - Siyaset

CHP'li Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı

08:59 - Gündem

Özgür Özel'e İzmir'de sevgi seli: Halk bağrına bastı!

14:38 - Gündem

Özgür Özel grup toplantısı yapacak, Kılıçdaroğlu MYK'yi topluyor...

13:25 - Siyaset

Komedyen Deniz Göktaş hakkında soruşturma başlatıldı

11:15 - Gündem